ASGD'den İnönü Üniversitesi BESYO Müdürü Gündoğdu'ya ziyaret

Yerel 30.03.2017 17:01:14 0
ASGD
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.03.2017 17:01
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Malatya Şubesi, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu’yu ziyaret ederek, BESYO bölümündeki çalışmalarla ilgili fikir istişaresinde bulundu.
Ziyarette ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik ile yönetim kurulu üyeleri Aziz Yiğit, Bünyamin Karaçorlu ve Mehmet Türel yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, müjdeli bir haberi paylaşarak, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu’nun Spor Bilimleri Fakültesine dönüştürülmesi kararının YÖK tarafından onaylandığını söyledi.
“YÖK tarafından güzel bir haber aldık”
Üniversitedeki yapılan çalışmaları da paylaşan Gündoğdu, “Üniversitemizin BESYO Bölümü hem tesis anlamında, hem de öğrenci profili açısından çok iyi bir noktada. Bir çok branşta önemli aktivitelerimiz bulunuyor. Üniversitemiz verdiği kaliteli eğitim ve sunduğu imkanlar nedeniyle tercih noktasında gözde bir bölüm. Zaten bu çalışmalarımız ve mevcut potansiyelimiz sayesinde daha dün YÖK tarafından güzel bir haber aldık. Bunu da paylaşmak istiyorum, İnönü Üniversitesi Spor Meslek Yüksek Okulumuz artık Spor Bilimleri Fakültesi olarak hizmet verecek. Bu Üniversitemiz açısından önemli bir olay. Bunun dışında tabi futbol takımımız Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. Takımdaki futbolcuların ve teknik heyetin çoğu bizim okulumuzun mezunları ve öğrenciler. Mevcut imkanlarımızla ilk senemizde iyi bir görüntü ortaya koyduk diye düşünüyorum. Sayın rektörümüzün de büyük katkılarıyla takımımız örnek bir kulüp hüviyetiyle mücadelesini sürdürüyor” diye konuştu.
Ziyaretin ardından ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu’ya Kuranı Kerim hediye etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile Yeni Sözleşmeyi Açıkladı: "Resmileşti"


Van Spor

Galatasaray'da Transfer Rüzgarları: Icardi'nin Geleceği ve Barış Alper'in Yeni Sözleşmesi


Van Spor

Hakkari’de Okul Sporları Kros Yarışları yapıldı


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

Bulanık’ta stadyum yenileniyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor’un hedefi 2’de 2


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ