AK Partili vekilden CHP'li başkana ziyaret

Yerel 20.02.2017 17:19:19 0
AK Partili vekilden CHP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.02.2017 17:19
CHP’li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’yı makamında konuk etti.
Başkan Kılıç, belediyenin hizmetleriyle ilgili olarak bilgiler aktardığı Milletvekili Mustafa Ilıcalı’yı da şaşırttı. Milletvekili Ilıcalı, "Çat ilçesine verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Arif Hikmet Kılıç Beyi tebrik ediyorum" dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, beraberindeki partililerle Çat Belediyesi’ni de ziyaret etti. Referandum öncesi çalışmalar kapsamında ilçede temaslarda bulunan Ilıcalı, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Çat Belediyesi’nin hizmetlerine ilişkin olarak Başkan Kılıç’ın sunumunu dinleyen Ilıcalı, daha sonra belediyenin yeni hizmet binasını gezdi, Kadın Dinlenme Evi’nde incelemelerde bulundu. Çat Belediyesi’nin hizmetlerine tam puan veren AK Partili Milletvekili Ilıcalı, "Önemli olan halka hizmet edebilmektir, halkın beklentilerine karşılık verebilmektir. Bu manada Çat Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çat’ta güzel işlek yapmış, ilçeye güzellikler katmış" diyerek, Çat ilçesi için kendisinin de elinden geleni yapacağını ifade etti.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Farklı siyasi kulvarlarda olabiliriz ama hepimiz bu memleketin evladıyız. Bizim için önemli olan bu memlekete ve bu yörenin insanına hizmet edebilmektir. Bu manada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Sayın Milletvekilimizin ilçemize gösterdiği yakınlığa da ayrıca teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, konuklarına Çat’a özel çiçek balından hediye ederken, Milletvekili Mustafa Ilıcalı da, misafirperverliğinden dolayı Başkan Kılıç’a teşekkür etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ