Ağamçağam'da kilit parke çalışması

Otlukbeli ilçesi Ağamçağam Köyü’nde kilit parke çalışmaları başladı.Kanalizasyon, altyapı ve içme suyu çalışmalarının geçtiğimiz yıl tamamlanmasının ardından köy içerisindeki sokaklar kilit parke ile kaplanıyor. Ayrıca köy

Yerel 26.04.2017 09:19:36 0
Ağamçağam
Tarih: 01.01.0001 00:00

Otlukbeli ilçesinin en büyük köyü olan Ağamçağam’da, geçtiğimiz yıl kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. İçme suyu şebekesi de yenilenirken, altyapı çalışmalarının ardından bu yıl yapılan ihalenin ardından köy içerisinde kilit parke çalışmaları başladı. Daha modern bir hale kavuşan Ağamçağam Köyünde çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

 

Çalışmaları gece gündüz demeden yerinde inceleyen Otlukbeli Meclis Üyesi Recep Gündüz, "Vatandaşımızın yaşadığı yerleri güzelleştirmek için yolunu, suyunu, altyapısını yeniliyoruz. Geçtiğimiz yıl Ağamçağam’da kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını tamamladık Bu yıl da vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak amacıyla söz verdiğimiz gibi yollarını genişlettik ve kilit parke ile kaplıyoruz. Ayrıca ilçe ile bağlantı yolumuzu sıcak asfaltla kaplayacağız. Ağamçağam köyümüzdeki çalışmalarımızda en kısa sürede tamamlanarak köyümüz modern kimliğine kavuşacak Çalışmalarımız en kısa sürede bitecek. Bu çalışmalarımızda bize destek olan Valimiz Ali Arslantaş başta olmak üzere milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanımız Ünal Tuygun ve meclis üyelerimize, Erzincan İl Özel İdaresi yöneticilerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem