Yeni Atanan Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş Göreve Başladı

Van'ın Tuşba İlçesine atanan Kaymakam Musa Göktaş göreve başladı.

Van Haberleri 31.07.2024 11:30:00 0
Yeni Atanan Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş Göreve Başladı
Tarih: 31.07.2024 11:33 Güncelleme: 31.07.2024 11:30

YENİ KAYMAKAM MUSA GÖKTAŞ TUŞBA'DA GÖREVİNE BAŞLADI

Resmi Gazete'de kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında; Çanakkale Yenice'den Tuşba Kaymakamlığı'na atanan Musa Göktaş, göreve başladı. 

Anılan kararname ile farklı bölgelerde görev yapmakta olan 302 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdem gözetilerek değiştirildi.

302 MÜLKİ İDARE AMİRİNİN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Temmuz ayının ilk haftasında Resmi Gazete'de ilan edilen atama kararnamesiyle, 302 mülki idare amirinin yeni görev yerleri belirlendi. Bu atamalar kapsamında Van ilinde, iki vali yardımcısı ile beş ilçe kaymakamının görev yerlerinde değişiklik gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI İMZASINI ATTI, KAYMAKAMLAR DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararnamesi sonucunda; Tuşba, Çaldıran, Bahçesaray, Başkale ve Çatak ilçelerinin kaymakamları da dahil olmak üzere birçok yönetici yeni görev yerlerine atandı.

TUŞBA KAYMAKAMLIĞI'NA MUSA GÖKTAŞ ATANDI

Tuşba ilçesinde yeni görevine başlayan Musa Göktaş, ilçe kurum amirlerinin karşılamasının ardından bir tanışma ve istişare toplantısı yaptı.

MUSA GÖKTAŞ KİMDİR?

5 Mayıs 1985 doğumlu Musa Göktaş, aslen Ankara/Kızılcahamam nüfusuna kayıtlıdır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Göktaş, Anadolu Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve İngiltere'de akademik çalışmalar yapmıştır. Çalışma hayatına Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen olarak başlamış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Müfettişlik görevinde bulunmuş ve müteakiben Mülki İdare Amiri olmuştur. Çankırı/Kurşunlu ve Artvin/Şavşat Kaymakamlığı görevlerinin ardından Çanakkale Yenice Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam Göktaş, Kahramanmaraş depreminin ardından Vali Yardımcılığı görevini üstlenmiş, başarılı çalışmalarından dolayı ödüller almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Göktaş, İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ