Yeni Malatyaspor - Kocaelispor maçının ardından

Yeni Malatyaspor - Kocaelispor maçının ardından

Van Spor 7.12.2024 17:43:18 0
Yeni Malatyaspor - Kocaelispor maçının ardından
Tarih: 07.12.2024 17:43 Güncelleme: 07.12.2024 17:43
Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor-Kocaelispor maçının ardından teknik sorumlular açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında karşılaştığı Kocaelispor’a 3-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Malatya, depremden sonra çok büyük sıkıntılar yaşadı ve hala bu etkileri atlatmaya çalışıyor. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, mücadele edenlere sabır diliyorum. Yeni Malatyaspor da bu süreçte büyük bir yükün altına girdi. Adem Hoca ve oyuncular büyük bir sorumluluk üstlenmiş durumda. Bugün ikinci yarıda çok iyi bir oyun sergilediler, hepsini tebrik ediyorum” dedi.
Maçla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Sağlam, “İlk 35 dakika mükemmel oynadık, 2 gol bulduk ama ikinci yarıda oyunumuz disiplinsizleşti. Futbolda mücadeleyi bıraktığınız an cezasını hemen çekiyorsunuz. Bugün kazandık, ancak bu hataları tekrar etmemeliyiz” ifadelerini kullandı. Sağlam ayrıca, sahada mükemmel bir zeminde futbol oynadıkları için emeği geçenlere teşekkür etti.

Murat Uçkun: “Genç oyuncularımız gelecek vadediyor”
Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun ise genç ve tecrübesiz bir kadro ile mücadele ettiklerini belirterek, “İlk yarıda duran toplarda yaptığımız savunma hatalarıyla 2-0 geriye düştük. Ancak ikinci yarıda özellikle altyapıdan gelen Furkan ve Şamil’in etkili oyunuyla daha farklı bir takım ortaya koyduk. Genç oyuncularımızın performansı, Yeni Malatyaspor’un geleceği için umut verici” sözlerini sarf etti.
Uçkun, 18-19 yaşındaki oyuncuların kazandırılmasının, ligde zor bir süreç geçiren takım için sevindirici olduğunu ifade ederek, “Her ne kadar bu ligde misafir gibi görünsek de bu gençler, Yeni Malatyaspor’un geleceği için büyük bir kazanım olacak” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ