Yeni Malatyaspor başkan adayı Ahmet Özköse’den açıklamalar

Yeni Malatyaspor başkan adayı Ahmet Özköse’den açıklamalar

Van Spor 10.10.2024 17:01:34 0
Yeni Malatyaspor başkan adayı Ahmet Özköse’den açıklamalar
Tarih: 10.10.2024 17:01 Güncelleme: 10.10.2024 17:01
Yeni Malatyaspor’da yapılacak olan seçimli kongrede başkan adayı olan Ahmet Özköse açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’de zor günler geçiren Yeni Malatyaspor’da 13 Ekim Pazar günü seçimli kongre yapılacak. Kongrede kötü gidişe dur demek için başkan adayı olduğunu belirten Ahmet Özköse, mevcut başkan Adil Gevrek’in yönetim tarzını sert bir şekilde eleştirdi.
Özköse, yaklaşık bir yıldır kulüp yönetiminde yer aldığını ancak bu süre zarfında yönetimin kurumsallıktan uzak, Adil Gevrek’in tek başına aldığı kararlarla idare edildiğini söyledi. Özköse, “Eğer bizim fikirlerimize değer verilmeyecekse bu yönetimde yer almamızın bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.
Ayrıca Gevrek’in kendisine yönelik olumsuz tavrını da dile getiren Özköse, buna rağmen Yeni Malatyaspor’un çıkarlarını savunmak için Başkan Gevrek’i mahkemeye verdiğini açıkladı.
Kulübün yapısında köklü değişiklikler yapılması gerektiğini savunan Ahmet Özköse, “Yeni Malatyaspor’un kötü yönetildiği zaman herkesin hesap sorabileceği bir hale gelmesi gerekiyor. Adil Gevrek başkanın beni hedef alması hiç önemli değil. Çünkü ben bu görevde tüm Malatyalılar adına oturuyorum. Elbette ki Malatyalıların hakkını koruyup savunacağım. Bu yüzden hesap vermekten kaçan Başkan Adil Gevrek’i yönetimde olmama rağmen mahkemeye verdim, savcılığa suç duyurusunda bulundum" ifadelerini kullandı.
Yeni Malatyaspor başkan adayı Ahmet Özköse, "Artık Yeni Malatyaspor’un kulüp yapısının, tüzük yapısının, yönetim yapısının ve delege yapısının değişme zamanı gelmiştir. Kulüp kötü yönetildiği zaman tüm Malatyalıların hesap sorabileceği hale gelmelidir. Ben seçimi kazansam da kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının hakkını her platformda savunacağım. Cebindeki okul harçlığını şehrinin takımını izlemek için bilet alıp gelen tüm öğrenci kardeşlerimizin, sofrasından fedakarlık yapıp Yeni Malatyaspor’a destek vermeye gelen emekli büyüklerimin, şehrin yükünü kaldıran esnaflarımızın ve gece gündüz kar kış demeden takımlarının arkasında koşan cefakar Yeni Malatyaspor taraftarlarının tabi ki hakkını sonuna kadar koruyacağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu.
13 Ekim Pazar günü yapılacak kongreye tüm Malatyalıları davet eden Özköse, “Kongrede kazansam da kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının haklarını her platformda savunmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor seçimli kongresi, 13 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ