Tarih: 21.07.2024 15:09

Yemek Savaşında Gecenin Galibi Belli Oldu: MasterChef'te 8. önlük Alper'in!

Facebook Twitter Linked-in

YENİ MASTERCHEF YARIŞMACISI ALPER'IN BÜYÜK ZAFERİ

MasterChef Türkiye'nin hız kesmeden devam eden yeni sezon mücadelesinde dün akşam yeni bir yarışmacı daha ana kadroya katıldı. 20 Temmuz Cumartesi gününde yayınlanan bölümde kıyasıya bir yarış yaşandı. Sorulan en önemli soru "20 Temmuz MasterChef'te ana kadroya kim girdi?" yanıtını buldu. 12 yarışmacının şeflerin zorlu sınavını geçmeye çalıştığı programda Churros yapma görevi verildi ve akşamın sonunda Alper, 2024 MasterChef Türkiye'nin 8. ana kadro yarışmacısı oldu. Yarışmacıların birbirinden lezzetli yemekler yaparak jürinin beğenisine sunduğu heyecan dolu yarışma izleyicileri ekran başına kilitledi.

20 TEMMUZ'DA KİM ZAFERE ULAŞTI?

MasterChef Türkiye'nin 20 Temmuz Cumartesi akşamı heyecanla takip edilen yeni bölümünde, 8. önlük için 12 yarışmacı ter döktü. Ana kadroda yer alabilmek için Churros yapma görevi alan yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmak adına mücadelelerini sergiledi. Tüm yarışmacılar arasında öne çıkan isim ve MasterChef Türkiye 2024'te ana kadronun 8. önlüğünü giymeye hak kazanan yarışmacı Alper olurken, MasterChef hayaliyle yarışmaya katılan diğer isimler bir sonraki fırsatta şanslarını tekrar denemek zorunda kaldı.

MASTERCHEF'TE ANA KADRODAKİ YARIŞMACILAR

Dünya çapında popülerliğiyle bilinen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu sezon ana kadroya girmeyi başaran yarışmacılar ise şöyle sıralanıyor: Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat ve son olarak 20 Temmuz'da yarışmaya dahil edilen Alper. Şeflerin elinden çıkan zorlu görevleri başarıyla üstlenen bu yarışmacılar, MasterChef Türkiye 2024'ün zirvesine ulaşmak için kıyasıya bir rekabete devam edecekler. Yarışmacıların bir sonraki etaplarındaki performansları merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —