Erciş'ten Halep'e 500 Çuval Un Yardımı

Van’ın Erciş ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim Bir-Sen ile Memur-Sen Erciş şubelerince ortaklaşa düzenlenen kampanyada toplanan 500 çuval un Halep’e göndermek üzere akşam saatlerinde yola çıkartıldı.

Haberde İnsan 3.01.2017 22:07:20 0
Erciş
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.01.2017 22:07

Van’ın Erciş ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim Bir-Sen ile Memur-Sen Erciş şubelerince ortaklaşa düzenlenen kampanyada toplanan 500 çuval un Halep’e göndermek üzere akşam saatlerinde yola çıkartıldı.


Yardımların Halep’e uğurlanması nedeniyle Erciş-Ağrı kara yolu üzerindeki Hacı Ali Cami avlusunda bir tören düzenlendi. Törende konuşan Memur-Sen Erciş Şube Başkanı Yüksel Zorlu, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen olarak Türkiye’de 81 ilden, 81 TIR un kampanyası çerçevesinden Erciş olarak ikinci yardım TIR’ının Suriye’ye gönderdiklerini belirterek, “Bu anlamda katkı ve destek veren, dualarıyla yardımcı olan, yanımızda duran tüm değerli arkadaşlarımıza çalışanlarımıza gönüldaşlarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Hakikaten ümmetin içler acısı hali bizleri bir şekilde çalışmaya sevk ediyorlar. Dolayısıyla acı, kan, gözyaşı nerede varsa ümmetin içindeki bir durumu bize gösteriyor. Dolayısıyla bunun da bilinçli bir şekilde Batılı emperyalistlerin bir oyunu olduğunu biliyoruz. Bu anlamda biz Müslümanlar olarak, inananlar olarak, mazlum mağdur kim olursa olsun, kimliğine ve kişiliğine bakmadan ırkına, rengine, dinine bakmadan onun yanında olduğumuzu her zaman belirttik. Daha önce Yüksekova ya gittik. Arakan’a da gittik. Başka yerlere de gittik. Bugünde Suriye imtihanımız vardı. Bu imtihandan da ‘Halep’ e yol aç’ kampanyası çerçevesinde ikinci kamyonumuzu hayırlısıyla uğurluyoruz. Bu anlamda rabbim inşallah izzeti dergahında kabul etsin, tekrar katıldığınız için, destek verdiğiniz için şubelerimiz adına gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Konuşmanın ardından 500 un çuvalının olduğu kamyon dualarla Halep’e ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ