Yasak Aşkın Gölgesindeki Cinayet: Narin Güran'ın Hayatına Mal Oldu!

Türkiye'nin Vicdanı Sarsıldı, Aile Sırları Cinayetle Son Buldu: Küçük Narin'in Sonu Oldu!

Asayiş 17.09.2024 10:50:00 0
Yasak Aşkın Gölgesindeki Cinayet: Narin Güran
Tarih: 17.09.2024 10:54 Güncelleme: 17.09.2024 10:55

Türkiye, korkunç ve esrarengiz bir cinayet olayına tanıklık ediyor. Genç bir kız olan Narin Güran'ın acımasız bir şekilde öldürüldüğü olayda, aile içi yasak aşk iddiaları gündemdeki yerini sağlamlaştırıyor.

21 Ağustos'ta kayıplara karışan ve 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bir çuvalın içerisinde keşfedilen Narin'in, ailesi tarafından kurulan ölümcül tuzak neticesinde yaşamını yitirdiği ortaya çıkıyor.

AİLE İÇİNDEKİ YASAK AŞK SIRRI CİNAYET DOSYASINDA

Soruşturma devam ederken, Narin'in cinayetiyle ilgili en güçlü teori, aile içerisinde yaşanan yasak bir aşk hikayesi üzerine kurulu. İddialara göre bu yasak aşka, amca, anne ve yenge gibi aile bireyleri karışmış durumda.

AHIRDA YAKALANAN AİLE SIRRINI ÖLÜMÜNE GÖTÜRDÜ

Cinayet dosyasına eklenen yürek burkan iddia, Narin'in ölümünden bir gün önce evlerine yakın bir yerde bulunan ahırda, amcası, annesi ve yengesinin cinsel ilişki içerisinde olduğuna şahit olması. Hiç ummadığı bu manzara karşısında dehşete düşen genç kızın sessizliği, ailesi tarafından yok edilme kararıyla son buldu.

ÖLÜM TALİMATI VE KARANLIK PLAN

Narin'in bu ahlaksız ilişkiyi görmesinin ardından, aile bireyleri arasında cinayeti planlayan karanlık fikirler filizlendi. 21 Ağustos, Narin'in hayatını kaybetmesi için belirlenen tarihti ve cinayet yöntemi olarak da önceki gün şahit olduğu ahır tercih edildi.

CİNAYETİN ARDINDAN KAPSAMLI ÖRTBAS ÇABASI

Katil ya da katiller, cesedin saklanmasından delil yok edilmesine kadar kirli bir organizasyona imza attılar. Aile bireyleri, Narin'in bulunması için yapılan aramalara yalan bilgiler vererek süreci akamete uğrattılar.

İTİRAFÇI ŞAHSIN BEYANI İDDİALARI PEKİŞTİRİYOR

Soruşturmayı derinleştiren bir diğer gelişme, Narin'in cesedini dereye atan Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi oldu. Bahtiyar ifadesinde, Narin'in amcası Salim Güran'ın yasak ilişkileri ve bu ilişkilerin cinayetle ilişkisinin olabileceğini söyledi. Açıklamalarında, Güran'ın iki yengesiyle yasadışı ilişkiler içinde olduğunu ve bu durumun Narin'in trajik sonunu hazırlamış olabileceğini belirtti. İtirafçının ifadesiyle, mahallede daha önce dilden dile dolaşan dedikodular adli makamlarca ciddiye alınarak soruşturmanın seyrini değiştirdi.