Yarışmacı Beyza'nın Başarısı: MasterChef Ana Kadrosuna Yükselen Son İsim Belli Oldu!

MasterChef'te ana kadroda süpriz isim: 16. yarışmacı belli oldu.

Magazin 31.07.2024 21:04:00 0
Yarışmacı Beyza
Tarih: 31.07.2024 21:06 Güncelleme: 31.07.2024 21:07

ANA KADROYA YENİ İSİM KATILDI!

Popüler yemek yarışması MasterChef'te ana kadroya katılan son yarışmacı vatandaşların merak odağı oldu. Dördüncü grup mücadelesinde hangi yarışmacının ana kadroya adını yazdıracağı heyecanla bekleniyordu. İlk üç grubun ardından toplamda 15 yarışmacının yer aldığı ana kadro, dün akşamki bölümle birlikte bir yarışmacı daha kazandı. Yarışmacılar, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'ndan oluşan jüri üyelerinin önünde becerilerini sergileyerek MasterChef ana kadrosuna katılmak için yarıştı.

İLK ELEMEDEN KİM KURTULDU?

Gecenin ilk aşamasında, şeflerin istediği bir tabağı en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar, kıyasıya bir mücadele sergiledi. Kebap yapımında bir yarışmacının kemik unutması, tadımın yapılamamasına sebep oldu ve o yarışmacı için yarış sona erdi.

İKİNCİ TURDA YARIŞAN ISIMLER VE SONUÇLAR

İlk etaptan sağ salim çıkan yarışmacılar ikinci tura şu isimlerle devam etti: Emre, Beyza, Kaan, Nevzat, Sevim, Beyza Nur. Bu turda çilek temasını kullanarak yaratıcılıklarını sınayan yarışmacılar, şeflerin damak tadına hitap edebilmek için ellerinden geleni yaptı. Tatlı ve tuzlu farklı lezzetlerin tatlımına çıkan üç şef, performansları değerlendirdikten sonra Beyza'nın tabağını rakiplerinden üstün gördü. Son gurupta liderliği ele alan Beyza, böylece ana kadrodaki 16. yarışmacı olma başarısını gösterdi ve MasterChef ana kadrosundaki yerini aldı.