Yalan çetesi böyle çalışıyor! İstanbul Havalimanı CHP’ye, Sabiha Gökçen İP’e

CHP aylar önce İstanbul Havalimanı’nın Katarlılara satılacağı yalanıyla halkı kışkırtmaya kalktı. Aynı taktiği şimdi İYİ Partililer yapmaya başladı. İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Malezya Kralı’

Politika 9.08.2022 14:19:00 0
Yalan çetesi böyle çalışıyor! İstanbul Havalimanı CHP’ye, Sabiha Gökçen İP’e
Tarih: 09.08.2022 14:22

Millet İttifakı, AK Parti hükümetine karşı yalan siyasetini sürdürüyor. Aylar Önce CHP’li Tuncay Özkan, Özgür Özel, Canan Kaftancıoğlu gibi isimlerin vatandaşları kışkırtmak için izlediği yolu şimdi İYİ Parti izlemeye başladı.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın satılacağı yalanını ortaya attı.

İYİ Partili Kıdık, Sabiha Gökçen’in 14 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek olan Malezya Kralı Şah Abdullah’a satılacağını öne sürerek, “Malezya başbakanı, Sabiha Gökçen’i dolaşmıştı. Meğer havaalanıyla ilgili krala bilgi aktarılmak için yapılan bir ziyaretmiş” dedi.

Aynı yalanı CHP’liler sıktı

CHP’liler de aylar önce İstanbul Havalimanı için operasyon çekmeye kalmıştı. CHP’li Tuncay Özkan, Milletvekili Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Havalimanı’nın Katarlılara satılacağını iddia etmişti.

Özellikle Katar ismini yalanında ön plana çıkaran CHP’liler, vatandaşları kışkırtamayınca aynı yalanı papağan gibi tekrarlamayı bırakmıştı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem