Voleybolde Zirve Yoklaması: Türkiye-İtalya'yla Yarı Final Dansı!

Filenin Sultanları yarı finalde İtalya ile kapışacak!

Spor 7.08.2024 00:49:00 0
Voleybolde Zirve Yoklaması: Türkiye-İtalya
Tarih: 07.08.2024 00:55

PARİS 2024'TE BÜYÜK HEYECAN: YARI FİNALDE İTALYA-TÜRKİYE KARŞILAŞMASI

Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki voleybol heyecanı giderek artıyor. Kadın voleybol mücadelelerinde güçlü ekipler zafere bir adım daha yaklaşmak için kıyasıya mücadele ediyor.

YARI FİNALIST TAKIMLAR BELLİ OLDU

South Paris Arena'da gerçekleşen çeyrek final mücadeleleri sonucunda yarı finale çıkan ekipler netleşti. Şampiyonaya damga vuracak yarı final eşleşmeleri, voleybol severleri ekran başına kilitleyecek.

İTALYA DEPLASMANDA GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Sırbistan'ı net bir skorla 3-0 geçen İtalya, yarı finalde Türkiye'nin rakibi olarak karşılarına çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan Türk Milli Takımı da büyük bir heyecana sahne olan mücadelede Çin'i 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

KARŞILAŞMANIN TARİHİ VE SAATİ BELLİ OLDU

İki güçlü takım arasında oynanacak olan yarı final maçı, 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak. Bu mücadele, Türkiye saati ile akşamın en önemli spor etkinliklerinden biri olmaya aday.

GRUP AŞAMASINDA YAŞANAN MAĞLUBİYETİN RÖVANŞI

C Grubu'nda karşı karşıya geldiği İtalya'ya 3-0 yenilen Türkiye, bu yarı final mücadelesiyle bir önceki mağlubiyetin rövanşını almak için sahaya çıkacak.

ABD İLE BREZİLYA ARASINDA DİĞER YARI FİNAL MÜCADELESİ

Diğer yandan, finale yükselme hedefiyle Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya takımları da kıyasıya bir mücadele verecekler. Bu iki dev eşleşme, finale çıkacak olan takımları belirleyecek ve Olimpiyatların en çekişmeli anlarına şahitlik etmemizi sağlayacak.