VEDAŞ’tan 9 milyonluk aydınlatma yatırımı

VEDAŞ’tan 9 milyonluk aydınlatma yatırımı

Genel 9.09.2024 17:11:00 0
VEDAŞ’tan 9 milyonluk aydınlatma yatırımı
Tarih: 09.09.2024 17:11 Güncelleme: 09.09.2024 17:15

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), sokak ve caddelerin aydınlatmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni aydınlatma şebekesi tesis ederken, mevcut aydınlatmaların da bakım ve onarımını yapıyor.
Tüketici memnuniyetini sağlama motivasyonuyla çalıştıklarını belirten VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Ömer Çelebi, kentte devam eden aydınlatma çalışmaları hakkında şu açıklamalarda bulundu:
“Sokak ve caddelerin aydınlatılmasından sorumlu ekiplerimiz, merkez ve kırsal bölgelerde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni aydınlatma tesisleri inşa ederken mevcut aydınlatma şebekelerinin ise bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, Bitlis merkez ile Tatlı Kaynak Danışlar Petrol arasındaki güzergahta 3500 metre uzunluğunda refüj aydınlatmasını tamamladık. Bu mevkiden başlayıp Yalnız Çamlar, Küllice, Günkırı, Adabağ ve Tüvtürk kavşağında yaklaşık 9 milyon liralık aydınlatma tesisi inşa ettik. Şehrimizin enerjisini yükselttiğimiz yatırımlarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”