Veda Mektubu oyuncuları ve karakterleri, Kanal D Veda Mektubu dizisi konusu ne, kimin hikayesi, gerçek mi uyarlamamı?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu 1. Bölümü bu akşam ekranlara gelecekken, bir değişiklik olmadığı takdirde her pazartesi günü Kanal D ekranlarında yer alacak.

Magazin 28.02.2023 10:47:00 0
Veda Mektubu oyuncuları ve karakterleri, Kanal D Veda Mektubu dizisi konusu ne, kimin hikayesi, gerçek mi uyarlamamı?
Tarih: 28.02.2023 10:53 Güncelleme: 28.02.2023 10:53

Veda Mektubu dizisi oyuncuları ve konusu diziseverler tarafından aratılıyor. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu 1. Bölümü bu akşam ekranlara gelecekken, bir değişiklik olmadığı takdirde her pazartesi günü Kanal D ekranlarında yer alacak. Veda Mektubu oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerle doluyken, Veda Mektubu konusu gerçek mi uyarlama mı merak ediliyor. Nurgül Yeşilçay'ın başrolde olduğu yapım, uzun süre ekranlarda kalmak istiyor. İşte Veda Mektubu oyuncuları ve konusu

Veda Mektubu oyuncu kadrosu, hikayesi ve konusu bugün yayınlanacak olan ilk bölümünden önce televizyon hayranları tarafından aratılıyor. Yapımın yeni bölümleri Pazartesi günleri ekranlarda olacak. Peki, Veda Mektubu oyuncuları kim? Veda Mektubu konusu gerçek mi? İşte Kanal D yeni dizisi hakkında detaylar

VEDA MEKTUBU DİZİSİ BU AKŞAM YAYINDA!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu 1. bölümü ile bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Dizi saat 20.00'de yayında olacak. Yapımın yeni bölümleri Pazartesi günleri ekranlarda olacak.

İşte, konusu ve oyuncu kadrosu...

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Yeni dizi bir aşk hikayesine odaklanacak:

Bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya'nın (Selim Bayraktar) yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine aşık olması ile kesişir. Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur'un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirebilecek midir?

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı dizi yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni kazanmıştı.

İşte, tüm kadro:

Nurgül Yeşilçay

Selim Bayraktar

Rabia Soytürk

Emre Kıvılcım

Bennu Yıldırımla

Hakan Karsak

Ümmü Putgül

Hande Elaman

Hazar Motan

Ahmet Kaynak

Elif Çakman

Kerem Alp Kabul

Asya Kasap

Elif Uslusoy

Deniz Altan

Elena Viunova

VEDA MEKTUBU 1. BÖLÜM KONUSU

Alanur (Nurgül Yeşilçay) gençliğinin en deli, en hesapsız çağında, kariyerini değil aşkını seçer. Ailesini, babasını karşısına almak pahasına aşkının arkasında durur. Ziya ise (Selim Bayraktar) onu hiç̧ beklemediği bir anda terk ederek Alanur'un kalbini buza çevirir. Alanur kalbini, hayallerini geçmişine gömerek babasının istediği evliliğe razı olur.

Bu evlilik Alanur'a iki kız evlat verir. İlk kızı Beste'de kendi deli gençliğini bulamayan Alanur, bütün umutlarını ikinci kızı Aslı'ya (Rabia Soytürk) yükler. Zamanında kendisinin yapamadığı seçimleri Aslı yapacak, Alanur'un kariyerinde çıkamadığı yerlere Aslı çıkacaktır. Aslı Fransa'nın önemli üniversitelerinden birine kabul alması Alanur için büyük bir gurur kaynağıdır. Alanur Aslı sayesinde sanki hayatını temize çekecektir.

Beklenmedik bir şekilde Alanur'u terk eden Ziya ise ona genç kızlığından beri âşık olan Seher (Bennu Yıldırımlar) ile evlenmiştir. Seher'e göre bambaşka bir kültürde yetişmiş Alanur değil Ziya için en doğru insan kendisidir. Seher, Ziya ile evlenmeyi başarsa da kalbini asla fethedemez. Bu nedenle kalbi kırık bir kadındır. Seher'in hayatını temize çekecek olan ise Mehmet'tir. Bu yüzden gelinini bile kendisi seçer.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem