VANTB'den sıfır atık ve yeşil dönüşüme destek

Van Ticaret Borsası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Emine Erdoğan'ın himayesinde 2017 yılında hayata geçirdiği Sıfır Atık Projesi'ne destek vermeye devam ediyor.

Van Haberleri 14.12.2023 13:57:00 0
VANTB
Tarih: 14.12.2023 13:59 Güncelleme: 14.12.2023 15:59

Van Ticaret Borsası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Emine Erdoğan'ın himayesinde 2017 yılında sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde oluşan atıkları kontrol altına almak ve gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına hayata geçirdiği Sıfır Atık Projesi'ne destek vermeye devam ediyor.

Van Ticaret Borsası'nda Sıfır Atık projesi kapsamında toplanan atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüme girmesiyle, daha yaşanabilir bir çevre, daha güçlü bir ekonomi hedefleniyor.

Tasarruf ve verimlilik kapsamında hareket eden Van Ticaret Borsası, geri dönüşüm ile çevreyi ve doğayı koruyan anlayışını da ortaya koyuyor.

VANTB, sıfır atık yeşil dönüşüm uygulamasıyla atıkların kaynağında ayrı toplanarak geri dönüşümünün sağlanması ile hammadde ve enerji israfının önüne geçilmesini amaçlıyor.

Van Ticaret Borsası'nda ayrıştırılarak toplanan kağıt, cam, plastik ve diğer atıklar, Tuşba Belediyesi tarafından kuruma verilen geri dönüşüm kutularında depolanıyor.

Depolanan kağıt, cam, plastik ve diğer atıklar Tuşba Belediyesi yetkilileri tarafından düzenli aralıklarla alınıyor.


Anahtar Kelimeler: VANTB' sıfır yeşil dönüşüme destek
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem