Vanspor'un Zafer Peşinde: Erbaaspor'u Geçerek Liderle Arayı Kapatma Hedefi

Vanspor, Erbaaspor maçına hazırlanıyor.

Van Haberleri 18.10.2024 10:59:00 0
Vanspor
Tarih: 18.10.2024 11:03

Vanspor, Erbaaspor ile Kritik Karşılaşma Öncesi Tempoyu Artırdı

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, sekizinci hafta maçında Erbaaspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Takım, Pazar günü saat 14.30'da kendi sahasında oynanacak bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürmekte.

Vanspor, ligdeki son maçları olan 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarken, galibiyet serisi yakalamak için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Takım, ligin ilk haftalarında aldığı sonuçlarla kendine güven tazelemeyi hedefliyor.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BOZKURT, TAKIMI GALİBİYETE HAZIRLIYOR

Yeni teknik direktör Ümit Bozkurt altında Vanspor, tesislerdeki hazırlıklarını hızlandırarak Erbaaspor maçı öncesinde galibiyet hasretine son vermek istiyor. Vanspor, puanını 12'ye çıkarmayı ve kötü gidişata "dur" demeyi amaçlıyor.

Mükemmel moral ve motivasyon ile hafta sonu oynanacak zorlu mücadelede başarıyı hedefleyen Vanspor, ardından deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçı için de moral kazanmak istiyor.

PAZAR GÜNÜ 14.30'DA KARŞILAMA

Van Atatürk Şehir Stadyumu, Erbaaspor'u ağırlarken, Vanspor galibiyet peşinde koşacak. Bu maç, takımın sonraki haftalar için pozitif bir momentum kazanması adına kritik öneme sahip.

GRUPTA DİĞER HEYECANLI MAÇLAR

2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak diğer maçlar da büyük heyecana sahne olacak. Lider Menemen FK, evinde Aksarayspor'u ağırlayacak. Bucaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanına giderken, Serik Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Ankara Demirspor, deplasmanda Nazillispor ile zorlu bir 3 puan mücadelesine çıkacak. Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor'u konuk ederken, Karacabey Belediyespor, Giresunspor ile kendi evinde oynayacak. Karaman FK ise Diyarbekirspor'u ağırlayacak ve Somaspor, Belediye Derincespor deplasmanına çıkacak. Haftanın maçları, lig tablosunda önemli değişiklikler yapma potansiyeline sahip.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem