Vanspor'un Yıldızı Emre Oymak Sezonu Kapattı!

Vanspor Yıldızı Emre Oymak Sezonu Kapatıyor: Ön Çapraz Bağ Yırtığı Şoku!

Van Haberleri 12.03.2024 20:44:00 0
Vanspor
Tarih: 12.03.2024 20:46 Güncelleme: 13.03.2024 01:37

Vanspor'un tecrübeli oyuncusu Emre Oymak, sezonun geri kalan bölümünde yeşil sahalardan uzak kalacak. Geçtiğimiz maçta yaşanan talihsiz bir sakatlık sonrasında kötü haber taraftarları üzdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta hırslı bir şekilde mücadele eden Vanspor, Diyarbekirspor karşısında kritik bir galibiyet elde etti. Ancak 3-1'lik bu zafer, takımın yetenekli futbolcusu Emre Oymak'ın sakatlanmasıyla gölgede kaldı. Oymak, 56. dakikada ciddi bir sakatlık geçirerek oyun dışı kaldı.

VANSPOR KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA DURUM NETLİK KAZANDI

Vanspor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, Emre Oymak'ın sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Kulüpten alınan haberlere göre, 6 Mart 2024'te Diyarbekirspor maçında yaşanan sakatlık nedeniyle Oymak'ın MR sonuçları dört farklı spor hekimi tarafından değerlendirildi. Tetkikler sonucunda, Oymak'ın sağ diz ön çapraz bağında ciddi bir yırtık tespit edildi ve oyuncunun ameliyat olması gerektiği belirtildi. Kulüp, Emre Oymak'a acil şifalar dilerken, takımın ve taraftarların moralinin bozulduğu bir dönemde destek mesajları yayınladı.

Emre Oymak'ın uzun süre sahalardan uzak kalacak olması, Vanspor'u zor bir durumda bırakmış görünüyor. Oyuncunun takıma katkısı ve tecrübesi, kaliteli oyunun yanı sıra liderlik özellikleriyle de biliniyor. Vanspor taraftarları, Oymak'a destek mesajları göndererek, sevdikleri oyuncunun en kısa zamanda sahalara dönmesini umut ediyorlar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem