Tarih: 23.08.2024 15:26

Vanspor'un Yeni Transferi Batuhan Kör'ün Maliyeti Açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFEN İN MALİYETİ AÇIĞA ÇIKTI

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, sezon öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan transfer edilen golcü futbolcu Batuhan Kör'ün maliyeti ise kamuya açıklandı.

VANSPOR, YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetimindeki lig çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan takım, kısa bir iznin ardından Van'da tekrar toplanarak hazırlıklara devam ediyor.

TRABZONSPOR'DAN KAP'A AÇIKLAMA

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Batuhan Kör'ün Vanspor'a kesin transferi konusunda Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir duyuru yaparak, transfer maliyetini paylaştı.

BONUSLAR VE SATIŞTAN PAY DA VAR

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamaya göre Batuhan Kör'ün transferi için Vanspor, Trabzonspor'a fesih bedeli olarak 7 milyon TL ödeme yapacak. Ayrıca şarta bağlı 5 milyon TL bonus ve sonraki satıştan %20 pay verecek. İki kulüp arasında yapılan bu anlaşmayla futbolcunun eski sözleşmesi feshedildi ve bu fesih için Batuhan Kör'e tazminat ödenmeyeceği bildirildi.

KİMDİR BU BATUHAN KÖR?

2001 yılında Trabzon'da doğan Batuhan Kör, futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başladı ve ilerleyen yıllarda Süper Lig temsilcisi Trabzonspor'a transfer oldu. Kariyeri boyunca yine Manisa FK ve 1461 Trabzon FK takımlarında da forma giyen Batuhan, toplamda 149 resmi maçta 46 gol ve 11 asistlik katkı sağladı. Geçtiğimiz sezonda 1461 Trabzon FK'yla 37 maçta 14 gol, 5 asist yaparken kariyerinde ayrıca Bursaspor ve Manisa FK'da önemli istatistikler elde etti. Aynı zamanda Türkiye U21 takımında da 4 resmi maça çıktı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —