Tarih: 12.10.2024 11:29

Vanspor'un Rakipleri Kupada Fırtına Gibi: 5 Takım Bir Üst Turda!

Facebook Twitter Linked-in

2. LİG KIRMIZI GRUPTA KUPA HEYECANI

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarında Vanspor'un da bulunduğu 2. Lig Kırmızı Gruptaki 9 takım mücadele etti. Gerçekleştirilen maçlar sonucunda 5 takım bir üst tura yükselirken, 4 takım kupadan elendi. İkinci tur müsabakalarında grup liderinden son sıradaki takıma kadar farklı sonuçlar alındı ve futbolseverler kıyasıya mücadeleler izledi.

FUTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada, futbol heyecanı Ziraat Türkiye Kupası ile sürdü. Türkiye'nin dört bir yanından takımların katılımıyla gerçekleşen 2. eleme turunda 32 maç oynandı. A Spor'dan canlı olarak yayınlanan maçlar, tek maç eleme usulüyle gerçekleşti ve 3 gün süren tur boyunca seyircileri ekrana kilitledi.

GRUP LİDERİ VE DİĞER TAKIMLARIN KUPA KARNESİ

Grupta lider konumda bulunan Aksarayspor, karşılaştığı Niğde Belediyespor'a yenilerek kupaya veda ederken, grupta daha alt sıralarda yer alan Arnavutköy Belediyespor ve Diyarbekirspor gibi takımlar da kupanın dışında kaldılar. İkinci uzatma dakikalarında yaşanan bir olay sonucunda Diyarbekirspor maçtan çekildi.

ÜST TURA ÇIKAN TAKIMLAR

Bir yandan da Ankara Demirspor, Serik Belediyespor, Somaspor ve Karaman FK gibi takımlar başarılı sonuçlar alarak bir üst tura yükseldiler. Ankara Demirspor penaltılar sonucunda, Serik Belediyespor ise rakibini 1-0 mağlup ederek tur atladı. Somaspor ve Karaman FK kendi maçlarını kazanarak adlarını üst tura yazdırdılar.

3. ELEME TURU KURALARI YAKLAŞIYOR

2. Tur mücadelelerinin sona ermesinin ardından gözler 3. Eleme Turu kura çekimine çevrildi. 15 Ekim 2024'te TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşecek kura çekimi, A Spor'dan canlı yayınlanacak. Bu kura çekimi ile takımların üçüncü turdaki rakipleri belli olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —