Vanspor'un Menemen Direnişi: Liderin Evinden 1 Puanla Çıkış!

Vanspor deplasmanda Menemenspor ile berabere kaldı.

Van Haberleri 29.09.2024 15:13:00 0
Vanspor
Tarih: 29.09.2024 15:16

TFF 2. Lig'de ligin 5. haftasında mücadele eden Vanspor FK, deplasmanda Menemen FK'ya konuk oldu. Takım, erken bulduğu golle öne geçmesine rağmen maçı kazanmayı başaramadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

MAÇTA GELEN ERKEN GOL

Karşılaşmanın ilk yarısında Vanspor'un oyuncusu Harun Kavaklıdere'nin attığı gol ile ekip, 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak bu avantajını maç sonuna kadar koruyamadı.

MENEMEN FK EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Menemen FK, maçın 73. dakikasında Onur Akdeniz'in attığı golle eşitlik sağladı ve skor 1-1 oldu. Bu golün ardından iki takım da maçın geri kalan dakikalarında üstünlük kurmak için çaba gösterse de başarılı olamadı ve maç beraberlikle sonuçlandı.

KIRMIZI KART VE PUAN KAYBI

Bu arada Menemen FK'nın oyuncusu Can Koç, maçın henüz 7. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmış oldu. Vanspor bu avantajı maçı kazanmak için yeterli kılmadı ve kritik bir maçta 2 puan bırakmış oldu.

ÖZETLE

Temsilcimiz Vanspor FK, TFF 2. Lig'de 5. hafta karşılaşmasında Menemen FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, aldığı bu beraberlikle puanını korumayı başardı fakat galibiyet için gerekli olan 3 puanı alamadı. İzmir deplasmanından 1 puanla dönen Vanspor, gelecek maçlarda galibiyet arayışını sürdürecektir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi