Vanspor'un maçı canlı yayınlanacak mı? Hangi kanalda yayınlanacak? Vanspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı izle

Vanspor'un Pazar günü deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maç TRT Kurdi'den canlı olarak yayınlanacak. Pazar günü saat 14.00’te oynanacak zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

Van Haberleri 3.11.2023 14:20:00 0
Vanspor
Tarih: 03.11.2023 14:23 Güncelleme: 03.11.2023 16:25

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda saat 14.00'te ligin güçlü takımlarından Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Söz konusu maç TRT Kurdi'den çift dil seçeneğiyle canlı olarak izlenebilecek. Pazar günkü maça Van'dan da taraftarların gitmesi beklenirken, TRT Kurdi'nin uzun bir süreden sonra Vanspor'un maçını canlı olarak vermesi ise taraftarları sevindirdi.

Vanspor'un Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşma TRT Kurdi ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı- Siyahlı ekip başarılı teknik direktör Mustafa Sarıgül yönetimine çıkacağı maçı kazanmak istiyor.

Ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Vanspor 27 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise 19 puan +4 averajla sekizinci sırada yer alıyor. Zorlu geçmesi düşünülen maçı iki taraf da kazanmak istiyor. Yeni Mersin İdmanyurdu ile Vanspor arasındaki mücadelenin TRT Kurdi ekranlarından iki dilli seçenek halinde canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 30 çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

TRT Kurdi ekranlarından canlı yayınlanacak olan maçı, bazı taraftarların deplasmanda izleyeceği belirtiliyor.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem