Vanspor'un Lider Avcılığı: 68 Aksarayspor Kapanında Zafer Peşinde!

Vanspor, lideri devirme peşinde!

Van Haberleri 5.10.2024 09:18:00 0
Vanspor
Tarih: 05.10.2024 09:52 Güncelleme: 05.10.2024 09:52

LİDERİ MAĞLUP ETMEK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 15:00'te sahasında lider 68 Aksarayspor'u konuk edecek. Takım, lider karşısında alacağı galibiyetle son haftalarda yaşanan puan kayıplarını telafi etmeyi hedefliyor. Bu önemli maçta Vanspor, taraftarından da güç alarak rakibini yenme amacında.

ZORLU MÜCADELEDE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Vanspor, sezona iyi bir başlangıç yaparak sırasıyla Belediye Derincespor ve Nazillispor'u yendi, ardından Giresunspor ile berabere kaldı. Ancak Elazığspor mağlubiyeti şampiyonluk yolunda ağır bir darbe oldu. Beşinci haftada da Menemen Futbol Kulübü ile berabere kalan takım, Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktör Ümit Bozkurt ile hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, lideri devirmeyi amaçlıyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKIYORLAR

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde hafta boyu süren yoğun çalışmalarla zorlu Aksarayspor maçına hazırlanan Vanspor, sahadan galibiyetle ayrılarak puan cetvelinde yükselmek istiyor. Aksarayspor karşısında alınacak bir galibiyet takım morali ve puan durumunu olumlu yönde etkileyecek.

ARKALARINDA TARAFTAR DESTEĞİYLE LİDERE KARŞI

Ligde şimdiye dek 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Vanspor, lider Aksarayspor'u taraftar desteğiyle mağlup etmeye hazırlanıyor. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek karşılaşma, büyük bir heyecana sahne olacak. Hakem dörtlüsü, bu önemli maçta düdük çalacak.

DİĞER MAÇLAR DA GRUBUN KADERİNİ BELİRLEYECEK

2. Lig Kırmızı Grup'ta haftanın diğer maçlarında zorlu mücadeleler yer alıyor. Menemen FK, Elazığspor'a konuk olacakken, Serik Belediyespor, Karacabey Belediyespor'a misafir olacak. Bucaspor ile Giresunspor ve Ankara Demirspor ile Karaman FK'nın karşılaşmaları da önemli puan mücadelelerine sahne olacak. Somaspor ve Arnavutköy Belediyespor deplasmanda, Beyoğlu Yeni Çarşı ile Erbaaspor ise kendi sahalarında kritik maçlara çıkacaklar. Bu karşılaşmalar grubun kaderini belirlemede büyük rol oynayacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi