Vanspor'un Kaderi Bugün Çekiliyor: Yeni Sezon Fikstür Heyecanı!

Vanspor'un fiküstürü bugün çekiliyor.

Van Haberleri 1.08.2024 12:54:00 0
Vanspor
Tarih: 01.08.2024 12:56 Güncelleme: 01.08.2024 13:01

FUTBOL SEZONU HEYECANI: VANSPOR FİKSTÜR BEKLENTİSİ

2024-2025 futbol sezonu öncesinde güçlü bir kadro kurma çabası gösteren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Vanspor'un fikstürü, bugün gerçekleştirilecek kura çekimiyle belirlenecek. Kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile dikkat çeken ve ilk etap kampını bitiren Vanspor, lig öncesi hazırlıklarına Kayseri'de devam edecek.

YENİ TRANSFERLER VE HAZIRLIK KAMPININ DETAYLARI

Takıma yeni katılan isimlerle güçlenen ve kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor, Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yapmış olduğu etkili birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayarak, 2 Ağustos'ta ikinci etap kamp için Kayseri'de olacak. Kulübün Teknik Direktörü Tahsin Tam önderliğinde yürütülen yeni sezon çalışmalarında, takımın hırsla ve süreklilikle hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

TRANSFER HAREKATI VE KAMUOYUNA AÇIKLAMALAR

Transfer döneminde aktif olduğu gözlemlenen Vanspor, şu ana kadar 18 yeni futbolcuyu kadrosuna katarak ciddi bir iç ve dış transfer faaliyeti gösterdi. İç transferde önemli isimlerle anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde de yerli ve yabancı futbolcuları renklerine bağladı. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın talepleri doğrultusunda transfer komitesinin, gerek iç gerekse dış transferdeki yoğun çalışmaları devam ediyor.

FİKSTÜR ÇEKİMİ VE SÜRECİN CRİTIC NOKTALARI

Diğer yandan Vanspor'un 2024-2025 sezonundaki mücadelesinin nasıl şekilleneceği merak konusuyken, TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi bugün saat 14.00'te yapılacak. Çekim, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek ve katılımcılar arasında TFF yetkilileri ile birlikte Vanspor ve diğer kulüplerin yöneticileri de yer alacak.

 

KIRMIZI GRUPTA RAKİP TAKIMLAR VE VANSPOR

Öte yandan Vanspor, yeni sezonda Kırmızı Grup'ta pek çok güçlü rakiple mücadele edecek. Grup, Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor gibi çeşitli şehirlerden gelen takımların yanı sıra demirgibi takımlar Elazığspor, Giresunspor gibi rakipleri ve lige yeni yükselen takımları bünyesinde barındırıyor.

Kura çekimi, Vanspor taraftarları başta olmak üzere bütün spor kamuoyu tarafından yakından takip edilecek ve yeni sezon öncesinde takımın lig yolculuğu üzerine ciddi ipuçları sunacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi