Vanspor'un hedefi galibiyet

Ligin şampiyonluk yolunda iddialı ekiplerinden Vanspor Pazar günü sahasında konuk edeceği Yeni Mersin İdmanyurduspor karşısında galip gelmek istiyor.

Van Haberleri 15.03.2024 20:59:00 0
Vanspor
Tarih: 15.03.2024 21:01 Güncelleme: 16.03.2024 00:40

Vanspor, Pazar günü saat 14:00'da kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Yeni Mersin İdmanyurduspor'u ağırlayacak. Bu heyecan verici müsabaka öncesinde Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, taraftarlardan destek isteyerek bu kritik maç için tüm hazırlıkları yaptıklarını rakip takımın taktiğini bildiklerini ona göre tedbirler almış bulunduklarını, kazanmak için elimizden gelen herşeyi sahaya yansıtacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 31. hafta maçları 16-17 Mart tarihlerinde oynanacak. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Vanspor, sahasında ligin iddialı takımlarından Yeni Mersin İdmanyurduspor’la karşılaşacak. Kımızı Siyahlı temsilcimiz 59 puanla ikinci sırada yer alırken, Yeni Mersin İdmanyurduspor, 54 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Grupta oynanacak karşılaşmalarda 52 puanla beşinci sırada yer alan 1461 Trabzonspor, 16 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da 31 puanla on dördüncü sırada bulunan Altınorduspor’u konuk ederken, diğer karşılaşmalar Pazar günü saat 14:00’da oynanacak.

64 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor sahasında 34 puanla on birinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor’u konuk ederken, 57 puanla üçüncü sırada yer alan Bucaspor deplasmanda 31 puanla on beşinci sırada bulunan Serik Belediyespor’la karşılaşacak.

49 puanla altıncı sırada yer alan Ankaraspor deplasmanda 33 puanla on ikinci sırada bulunan Afyonspor’u konuk ederken, 42 puanla yedinci sırada yer alan Ankara Demirspor deplasmanda 33 puanla on üçüncü sırada bulunan Kırklarelispor’a konuk olacak.

40 puanla sekizinci sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanda 22 puanla on altıncı sırada bulunan Zonguldak Kömürspor’la karşılaşırken, 40 puanla dokuzuncu sırada yer alan Diyarbekirspor sahasında 39 puanla onuncu sırada bulunan Karacabey Belediyespor’u konuk edecek.

21 puanla on yedinci sırada yer alan Kırşehirspor sahasında 17 puanla on sekizinci sırada bulunan Bursaspor’u konuk ederken, 14 puanla son sırada yer alan Adıyamanspor haftayı bay geçecek.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”
Vanspor, son haftalarda topladığı puanlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligde üst sıralara yükselerek şampiyonluk hedefiyle ilerleyen takım, Yeni Mersin İdmanyurduspor karşısında büyük bir sınav verecek. Ümit Bozkurt, yaptığı açıklamada, takımının maça iyi hazırlandığını ve sahada en iyi performansı sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bozkurt, "Yeni Mersin İdmanyurduspor, ligin güçlü takımlarından biri. Ancak biz de potansiyeli yüksek bir kadroya sahibiz. Taraftarlarımızın desteğiyle sahada mücadele edeceğiz ve galibiyet için savaşacağız. Takımımızın motivasyonu çok yüksek, antrenmanlarda gösterdikleri performans da bunu kanıtlıyor. Taraftarlarımızın tribünde bizi desteklemesi, oyuncularımızı daha da motive edecektir" dedi.

Yeni Mersin İdmanyurduspor maçında Vanspor'un önemli silahları forvet oyuncuları, takımın hücum hattında büyük katkı sağıyor. Forvet futbolcular, son maçlarda attığı gollerle takımına önemli katkılar sağladı ve form grafiği yükselişte. Onun dışında takımın savunma hattı da son derece güvenilir bir performans sergiliyor ve rakip takımların hücum gücünü etkisiz hale getiriyor.

Vanspor taraftarları da bu önemli mücadeleyi büyük bir heyecanla bekliyor. Maç günü stadyumda muhteşem bir atmosfer oluşturulması bekleniyor. Taraftarlar, takımlarını coşkuyla destekleyerek maçın kaderini etkilemeye çalışacaklar. Tribünlerin dolup taşması ve tezahüratlarla dolu bir ortamın oluşması, takımın moralini yükseltecek ve oyunculara ekstra motivasyon sağlayacak.

Vanspor, bu önemli mücadeleye tüm gücüyle hazırlandı. Teknik direktör Ümit Bozkurt ve futbolcular, taktiksel çalışmalara büyük önem vererek maçın zorluğuna göre strateji belirledi. Takımın hedefi, sahada disiplinli ve organize bir oyun sergileyerek galibiyete ulaşıp şampiyonluk yolunda bir engeli aşmaktır. 
Vanspor taraftarları ve teknik ekibi, Pazar günü saat 14:00'da başlayacak mücadeleyi sabırsızlık ve büyük bir heyecan ve umutla bekliyor. Ümit Bozkurt'un liderliğindeki takım, taraftarların desteğiyle birlikte sahada en iyi performansını sergileyerek Yeni Mersin İdmanyurduspor'u mağlup edip galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor ve Vanspor'un başarılı olacağına inanıyor.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' hedefi galibiyet
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem