Tarih: 23.08.2024 16:07

Vanspor'un Hazırlık Maçında Gözü Ağrı'ya Çarptı: 3. Lig Rakibiyle Son Prova Yarın!

Facebook Twitter Linked-in

Vanspor, 2024-2025 futbol sezonuna hazırlık kapsamında yarın saat 17.00'de Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Ağrı 1970 Spor ile hazırlık maçında karşılaşacak. 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van temsilcisi, lig öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Vanspor, sezon öncesi verimli bir hazırlık dönemi geçiriyor. Yapılan transferlerle kadrosunu güçlendiren ve ikinci etap kamp çalışmalarını Kayseri'de tamamlayan takım, Osmaniyespor FK'yı 3-0, Kayserispor'a 3-1 mağlup olmuş ve Adana 01 Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalmıştı. Ağrı 1970 Spor ile oynayacakları hazırlık maçı Van temsilcisinin bu sezonki hazırlıklarının son aşamalarından birini oluşturuyor.

TRANSFER DÖNEMİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

Teknik Direktör Tahsin Tam yönetimindeki Vanspor, transfer dönemi boyunca kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirdi. Yapılan açıklamalarda 24 futbolcuyla sözleşme imzalandığı ve bazı oyuncularla yolların ayrıldığı belirtildi. Transfer çalışmaları, Van ve Kayseri'de yapılan kampların ardından sürdürülüyor.

Vanspor, transfer edilen Kurtuluş Yurt ve Onur Özcan gibi isimlerin de katılımıyla ligin başlamasına öncülük etmek istiyor. 1 Eylül Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Derince Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tutuyorlar.

SON HAZIRLIKLAR VE TAKIMIN DURUMU

Vanspor, 3 günlük izin sonrası Van'da toplandı ve önceki etapta kazandığı deneyimleri, ligin başlamasına kadar olan süreçte sıkı bir antrenman temposu ile pekiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, yarın oynanacak hazırlık maçı sonrası saat 19.00'da Teknik Direktör Tahsin Tam'ın yapacağı basın açıklaması, yeni sezon hakkında önemli detayları kamuoyuna sunacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —