Vanspor'un grubunda 4 takıma ceza

Vanspor'un grubunda mücadele eden Nazilli Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurduspor, Adıyamanspor ve Afyonspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı.

Van Haberleri 2.02.2024 17:26:00 0
Vanspor
Tarih: 02.02.2024 17:27 Güncelleme: 02.02.2024 19:20

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurduspor, Adıyamanspor ve Afyonspor ligin 22. haftasında yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’nin, 27.01.2024 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.–Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 40.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. sporcusu Muhammet Ömer Çakı’nın, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. antrenörü Polat Öskan’ın, 27.01.2024 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.–Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. müsabakasında, rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. sporcusu Vedat Yeşilkaya’nın, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, 27.01.2024 tarihinde oynanan Hes İlaç Afyonspor Kulübü–Kırklarelispor Futbol A.Ş. müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Nazilli Belediyespor Kulübünün, 27.01.2024 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor–Ankara Demirspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Ligin 22.  haftasında oynanan karşılaşmalarda Nazilli Belediyespor sahasında Ankara Demirspor’u 1-0, Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında Adıyamanspor’u 1-0 mağlup ederken, Afyonspor, Kırklarelispor’la 1-1 berabere kaldı. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' grubunda takıma
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem