Vanspor'un Gözü Derbi Zaferinde: Elazığspor'a Karşı Hedef 3 Puan

TFF 2. Lig'de heyecan dorukta: Vanspor, Elazığspor ile zirve mücadelesine çıkıyor. Takım kaptanı Medeni Bingöl, her maçın final havasında olduğunu belirtti.

Van Haberleri 18.09.2024 16:08:00 0
Vanspor
Tarih: 18.09.2024 16:13

VANSPOR, DOĞU DERBİSİNDE ZİRVE PEŞİNDE

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta adından söz ettiren Vanspor, hafta sonu kendi evinde Doğu'nun köklü ekiplerinden Elazığspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor. İki takımın da zirve mücadelesi verdiği bu derbi, büyük bir heyecanla bekleniyor.

VANSPOR'UN ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Vanspor'un zirve mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, hafta sonu oynanacak olan Elazığspor maçının hazırlıkları tüm ciddiyetiyle sürdürülüyor. Kırmızı grupta oynadığı üç maçtan iki galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan Vanspor, bu önemli maçta rakipleriyle aynı puandaki Elazığspor'u ağırlamanın planlarını yapıyor. Vanspor takım kaptanı Medeni Bingöl takımın motivasyonu hakkında konuştu; "Giresunspor ile berabere kaldığımız maçta kaybettiğimiz iki puanı telafi etmek için Elazığspor maçında sahamızda galip gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SAKATLIKLAR VANSPOR'U ZORLUYOR

Yeşil sahada Elazığspor'a karşı zafer arayan Vanspor için sakatlıklar ciddi bir sorun haline gelmiş durumda. Devam eden hazırlıklar sırasında Ayberk Kaygısız ve Masis Gülük'ün sakatlandığı ve bu iki oyuncunun Elazığspor müsabakasında oynayamayacağı şeklinde haberler alındı. Bu durum, teknik ekip ve takım için ciddi bir endişe kaynağı oluşturuyor.

ELAZIĞSPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Elazığspor cephesinde ise disiplin sorunları gündeme geldi. Elazığspor'un Nazillispor ile oynadığı ve 3-1 galibiyet ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylar sebebiyle Çimentaş Elazığspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği bilgisi edinildi. Bu durum, kritik derbi öncesinde Elazığspor için ekstra bir stres faktörü oluşturabilir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem