Vanspor'un galibiyet serisi devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Van Haberleri 19.09.2023 10:48:00 0
Vanspor
Tarih: 19.09.2023 10:50 Güncelleme: 19.09.2023 12:39

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Ligde oynadığı 4 maçı da galibiyetle kapatan Van temsilcisi 12 puan +6 averajla ikinci sırada yer aldı.

Sezona Bucaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan, ligin ikinci hafta maçında sahasında Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor'un 2-0, dördüncü hafta maçında ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü Bertuğ Bayar ve Ahmet Ülük'ün ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Van temsilcisi puanını 12'ye yükseltti. Grupta dörtte dört yapan bir diğer takım olan Esenler Erokspor 12 puan +8 averajla liderlik koltuğunda bulunurken, Nazilli Belediyespor ise 12 puan +4 averajla üçüncü sırada yer aldı.

Vanspor ile Esenler Erokspor 4 haftalık periyot sonrası kalelerinde sadece 1 gol görürken, grupta en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Van temsilcisi bu periyotta rakip fileleri 7 kez havalandırırken, Esenler Erokspor ise rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

Grupta Vanspor'un yanı sıra, Esenler Erokspor, Nazilli Belediyespor ve Diyarbekirspor'un ise mağlubiyeti bulunmuyor.

ESENLER EROK LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

Grupta oynanan diğer maçlarda sahasında 1461 Trabzon FK'yı 1-0 mağlup eden Esenler Erokspor, 12 puan +8 averajla liderlik koltuğundaki yerini korurken, Van temsilcisi ise 12 puan +6 averajla lideri takibini sürdürdü.

Konuk ettiği Bursaspor'u 1-0'la geçen ve 4'te 4 yapan bir diğer takım olan Nazilli Belediyespor 12 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alırken, evinde Kırklarelispor'u 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor ise 10 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Evinde İzmir temsilcisi Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kalan Ankaraspor, 7 puanla beşinci sırada yer alırken, sahasında Serik Belediyespor'u 1-0'la geçen Yeni Mersin İdmanyurdu ise 6 puan +1 averajla altıncı sırada yer aldı.

Deplasmanda Altınordu'yu 2-1'le geçen Ankara Demirspor, 6 puan -2 averajla yedinci sırada yer alırken, konuk ettiği Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalan Hes İlaç Afyonspor Kulübü ise 5 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Bucaspor 5 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, 1461 Trabzon FK ise 4 puan +1 averajla onuncu sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Adıyaman FK, 4 puan +1 averajla on birinci sırada yer alırken, Bursaspor ise 4 puan -1 averajla on ikinci sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor 3 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetler 3 puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Serik Belediyespor, 3 puanla on beşinci sırada yer alırken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise 2 puanla on altıncı sırada yer aldı.

Zonguldak Kömürspor 1 puanla on yedinci sırada, Kırklarelispor ise 1 puanla on sekizinci sırada yer alırken, son sıradaki Altınordu'nun ise puanı bulunmuyor.


Anahtar Kelimeler: Vanspor' galibiyet serisi devam ediyor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem