Vanspor'un eski teknik direktörü Zonguldak'ta

Vanspor'un geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı ve geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup ettiği Zonguldak Kömürspor, eski Vanspor hocalarından Serkan Afacan ile anlaştı.

Van Haberleri 15.02.2024 14:01:00 0
Vanspor
Tarih: 15.02.2024 14:03 Güncelleme: 15.02.2024 14:27

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştü maçta, uzatma dakikalarında bulduğu golle Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etmişti. Vanspor'un galibiyeti sonrası teknik direktör Şenol Demir görevinden istifa etmişti.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, Şenol Demir'in istifasının ardından Vanspor'un eski hocalarından Serkan Afacan'ı göreve getirdi. 2020-2021 futbol sezonunda Vanspor'u çalıştıran ve takımın başında 4 maça çıkan Serkan Afacan, 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştı.

Zonguldak Kömürspor'a imza atan ve ilk antrenmanına çıkan Serkan Afacan, önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirten Afacan, futbolcu grubu ile önemli işlere imza atacaklarını vurguladı.

"YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYORUZ"

Zonguldak'ın bulunduğu konumun şehre yakışmadığını belirten Afacan, "Ben daha öncede burada çalışmıştım. Görev tekrar bize nasip oldu. Zonguldak'ı seviyorum. Ben de ayrı bir yeri var. Demir ailesini seviyor ve saygı duyuyorum. Hacı Başkanın benim üzerime çok büyük emeği var. Teknik adamlığa başlamamın en önemli unsurlardan bir tanesidir kendisi. Beni telefonla aradığında gerçekten çok heyecanlandım. Burada olmam gerektiğini söyledi. Takımın bize ihtiyacı olduğunu takımımızı bir an önce layık olduğu yere çıkarmak için beraber hareket etmemiz gerektiğini söyledi. Ben de onu kırmayarak bu güzel görevi kabul ettim. Zonguldak şehrini, camiayı, taraftarı değerli gördüğüm için geldim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyelim. Takımın konumu Zonguldak şehrine, Zonguldak'taki futbol atmosferine yakışan bir yerde değil. Ama önümüzde daha 13 maç var. Kalan 13 maçta iyi yerlere gelmek için çalışacağız. Takımı tanıyorum. Beraber çalıştığımız sporcular da var neler yapabileceklerini biliyorum. Dolayısıyla belki ufak dokunuşlarla onları değerli olduklarını hissettirerek, belki oyun tanımında fark yaratarak takımınızı layık olduğu yere hep birlikte çıkabiliriz. Yeni Mersin İdmanyurdu maçı ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Mersin deplasmanı zor bir maç olacak. İyi bir takım. Değerli bir teknik adam var başlarında. Bucaspor ile oynadıkları maçta onları izlemiştim. Çok koşan mücadele eden bir takım. Bizim için her maç bundan sonra zor. Her maç bir final maçı. Finalleri doğru oynamamız lazım. Doğru işler yaparak ufak dokunuşlarla futbolcuların bunlara göstereceği reaksiyonla takımımızı öncelikle Mersin olmak üzere bütün maçlara en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' teknik direktörü Zonguldak'
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem