Vanspor'lu Kerem Çağatay, sezonu kapattı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, Pazar günü oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Kerem Çağatay'ın çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Van Haberleri 10.11.2023 13:26:00 0
Vanspor
Tarih: 10.11.2023 13:28 Güncelleme: 10.11.2023 21:02

Son haftalarda sakatlıklarla başı dertte olan Vanspor, önemli bir oyuncusunu daha kaybetti. Hafta sonu oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu maçına ilk onbirde forma giyen ve 21. Dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Kerem Çağatay'dan kötü haber geldi.

Yapılan tetkikler sonucunda çapraz bağlarında kopma tespit edilen tecrübeli futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı. Öte yandan Vanspor'da Kerem'le birlikte aynı dakika sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Şerif Doğan'ın kasında ise ikinci derece yırtık tespit edildi.

Yeni Mersin İdmanyurdu maçında hem liderliği hem de iyi önemli oyuncusunu kaybeden Vanspor, sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşıyor. Son haftalardaki maçlara Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Alpay Koçaklı gibi önemli oyuncularından yoksun çıkan Van temsilcisinde Kerem Çağatay sezonu kapatırken, Şerif Doğan'ın ise en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlıklarla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Kerem Çağatay'ın Yeni Mersin İdmanyurdu maçında girdiği ikili mücadele sonucunda sağ ayağına aldığı darbe neticesinde ön çapraz bağında kopuk, iç yan bağında yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuz kısa süre sonra ameliyat olup, 6 ay sahalardan uzak kalacaktır. Şerif Doğan'ın ise maçta aldığı darbe sonucu yapılan klinik ve emar muayenesinde 'rectus femuris' kasında 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmış olup, 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacaktır. Camiamız adına futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

KEREM ÇAĞATAY'IN VANSPOR PERFORMANSI

Vanspor formasıyla bu sezon 9 resmi maçta görev alan Kerem Çağatay, bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Bu maçlarda 503 dakika sahada kalan Kerem Çağatay, 3 sarı kart gördü.

Bucaspor, Adıyaman FK, Serik Belediyespor, ve Diyarbekirspor maçlarından 90 dakika boyunca sahada kalan Kerem Çağatay, Kırklarelispor maçında 2 dakikada, Esenler Erokspor maçında 17 dakikada, Afyonspor Kulübü maçında 14, Yeni Mersin İdmanyurdu maçında ise 20 dakika süre aldı.

Zonguldak Kömürspor ve 1461 Trabzon FK maçlarında kadroda yer almayan Kerem Çağatay, yaşadığı şok sakatlıkla sezonu kapattı.

KEREM ÇAĞATAY KİMDİR?

1994 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kerem Çağatay, futbolu Aydın 1923 Altyapısında başladı. Daha sonra Süper Lig'in köklü takımlarından Fenerbahçe'nin Altyapısına geçiş yapan Kerem Çağatay, akabinde Fenerbahçe U16, U18, U21 takımlarında forma giydi.

2013 yılında Sancaktepe Belediyespor'un yolunu tutan başarılı orta saha, daha sonra Aydınspor 1923'e transfer oldu. Bayrampaşa, Düzcespor, Utaş Uşakspor, Çorum FK ve Amed Spor Kulübü formalarını terleten Kerem Çağatay, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte forma giyebiliyor.

Kariyerinde 256 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 9 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 59 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kerem, 18 bin 771 dakika sahada kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Amedspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 2 gol atma başarısı gösterdi.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' Kerem Çağatay sezonu kapattı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem