Vansporlu kaleci Bekir Demircan ve Bertuğ Bayar ayrılık yolunda

Vanspor'un sezon başında transfer ettiği kaleci Bekir Demircan'ın Orduspor'la, Bertuğ Bayar'ın Balıkesirspor'la anlaştığı iddia edildi.

Van Haberleri 8.01.2024 13:01:00 0
Vansporlu kaleci Bekir Demircan ve Bertuğ Bayar ayrılık yolunda
Tarih: 08.01.2024 13:02 Güncelleme: 08.01.2024 22:48

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor sezon başında Esenler Erokspor’dan transfer ettiği kaleci Bekir Demircan’ın 3. Lig takımlarından Orduspor’la, Nazilli Belediyespor’dan transfer ettiği Bertuğ Bayar’ın 3. Lig takımlarından Balıkesirspor’la anlaştığı iddia edildi.

Ligin ikinci devresinin başlamasına sayılı günler kala mevcut kadrosunu korumak isteyen Kırmızı Siyahlı temsilcimiz kaleci Bekir Demircan ve Bertuğ Bayar’ın takımda kalması için görüşme yapacağı öğrenildi. Kaleci Bekir Demircan Vanspor formasıyla oynadığı 2 maçta kalesinde 7 gol görürken, 180 dakika sahada kaldı. Bertuğ Bayar Vanspr’da oynadığı 12 maçta 4 gol kaydederken, 688 dakika sahada kaldı.

VANSPOR’DA GELENLER VE GİDENLER

İkinci devre transfer sürecinde teknik direktör Ümit Bozkurt, orta saha oyuncuları Muhammed Gönülaçar, Emre Oymak’la anlaşarak renklerine bağlayan Kırmızı Siyahlı temsilcimizin orta saha mevkiinde oynayan Yusuf Şengüler Siirt İl Özel İdarespor’a, sezon başında Karacabey Belediyespor'dan transfer ettiği Bekir Can Kara Iğdırspor'a transfer olurken, geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Diyarbekirspor futbolcusu Ozan Papaker çeşitli sebeplerden dolayı Muşspor’la anlaştı.

BEKİR DEMİRCAN KİMDİR?

1991 yılında Kırşehir'de dünyaya gelen Bekir Demircan, futbol kariyerine Bozüyükspor altyapısında başladı.

Daha sonra Bozüyükspor, Kayseri Şeker, Tuzlaspor, Afyonspor, Hekimoğlu, Vanspor, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, kariyerinde 232 resmi maça çıktı. Bu periyotta kalesinde 267 gol gören Bekir Demircan, 75 net gole ise engel oldu.

Kariyerinde 20 bin 853 dakika sahada kalan Bekir Demircan, 12 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü. 2022-2023 futbol sezonunda Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, 16 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda kalesinde 21 gol gören Demircan, 3 gole ise engel oldu.

BERTUĞ BAYAR KİMDİR?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bertuğ Bayar, futbola Kartalspor Altyapısında başladı. Daha sonra yurt dışında futbol oynamaya karar veren Bertuğ Bayar, Hırvatistan'ın GNK Dinamo Zagreb II takımına transfer oldu. Burada bir sezon kaldıktan sonra tekrar yurda dönen Bayar, Ahkisarspor ile anlaştı.

Bir sezon Akhisar U21 takımının formasını terleten Bayar, daha sonra Amed Spor Kulübü, Tuzlaspor, Tire 1922 Spor, Şile Yıldızspor, Akhisarspor, Altınordu ve Nazilli Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 173 resmi maça çıkan Bertuğ Bayar, 41 gol, 2 asist katkısında bulunurken, 10 bin 303 dakika sahada kaldı. Forvet oyuncu Bertuğ Bayar, bu periyotta 33 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor forması giyen ve takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan Bertuğ Bayar, 18 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 gol atan Bayar, bin 405 dakikada sahada kaldı.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem