Vanspor'lu Burak haftanın onbirinde

2023-2024 futbol sezonunun ikinci devresinin ilk maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Bucaspor'u 1-0 mağlup eden ve on birinci galibiyetini alan Vanspor'da, Burak Kavlak, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Van Haberleri 19.01.2024 09:22:00 0
Vanspor
Tarih: 19.01.2024 09:25 Güncelleme: 19.01.2024 13:35

2023-2024 futbol sezonunun ikinci devresinin ilk maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Bucaspor'u 1-0 mağlup eden ve ligdeki on birinci galibiyetini alan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan Burak Kavlak, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında Pazar günü sahasında Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek, puanını 37'ye çıkardı ve ikinci devreye galibiyetle başladı.

Ligdeki on birinci galibiyetini Bucaspor karşısında alan Van temsilcisi 37 puan +6 averaj beşinci sırada yer aldı. Ligin ilk devresini Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek galibiyetle kapatan Van temsilcisi, ligin ikinci devresine de galibiyetle başladı.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Bucaspor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Burak Kavlak da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Burak Kavlak, Ankara Demirspor'dan Mücahit Can Akçay, Barış Zeren, Ankaspor'dan Utku Şen, Diyarbekirspor'dan Berkay Ceylan, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Erdem Beytaş, Esenler Erokspor'dan Alper Karaman, Serdar Cansu, Kırklarelispor'dan Muharrem Doğan, M. Burak Sarı ve Serik Belediyespor'dan Ömer Faruk Yımaz yer alan isimler oldu.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' Burak haftanın onbirinde
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem