Vanspor'dan Muhteşem Gol Yağmuru: Ankara Demirspor'u 6'ya Katladı

ACNTurk Vanspor FK farklı galibiyet alıyor: Ankara Demirspor'u 6-1 mağlup etti

Van Haberleri 28.04.2024 16:39:00 0
Vanspor
Tarih: 28.04.2024 16:50 Güncelleme: 29.04.2024 00:04

İLK YARIDA GOL YAĞMURU

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan dorukta, ACNTurk Vanspor FK sahadaki üstün oyununu skora yansıtarak Ankara Demirspor karşısında önemli bir galibiyete imza atıyor. Maçın henüz 7. dakikasında Hasan Bilal tarafından bulunan golle Vanspor, rakibi karşısında üstünlüğü ele aldı. Kısa süre sonra, 13. dakikada aynı oyuncu Hasan Bilal, takımının ve kendi ikinci golünü kaydederek skoru 2-0'a getirdi. Oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Vanspor, 19. dakikada Harun Kavaklıdere'nin ağları havalandırmasıyla farkı artırdı. Muhammed Ali Doğan'ın 27. dakikada bulduğu golle fark dört gole çıktı ve Sinan Kurumuş'un son dakikalarda kaydettiği golle ilk yarıyı 5-0 önde kapatmayı başardı.

ANKARA DEMİRSPOR GOLÜYLE UMUTLANSA DA VANSPOR FARKI KORUDU

İkinci yarıda Ankara Demirspor, 57. dakikada Muhammed Mustafa Yıldırım'ın kaydettiği golle umutlansa da, Vanspor'ın 66. dakikada Bahattin Berke Demircan'ın attığı golle üstünlük yeniden tesis edildi. Bu gol, maçın skorunu belirleyen son gol oldu ve Vanspor, Ankara Demirspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

VANSPOR 78 PUANLA 2'Cİ SIRADA

Ankara Demirspor'u 6-1'lik skor ile yenen Vanspor, 80 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor'un ardından, 78 puanla ikinci sırada yer aldı.

SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE CANLI YAYIN

Maç, Vanspor'un aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftar desteğinden mahrum bir şekilde oynandı. Ancak maçın heyecanı YouTube üzerinden TFF'nin canlı yayını sayesinde futbolseverlerin evlerine taşındı. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan bu kritik mücadele, Vanspor'un şampiyonluk yolunda kaydettiği önemli bir galibiyet olarak kayıtlara geçti. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'un başarılı performansı, taraftardan uzakta da sürdüğünü kanıtladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem