Vanspor'dan Adana 01 İle Üçüncü Prova: Yeni Transferler Sahada!

Vanspor hazırlık maçları serisinde üçüncü randevu.

Van Haberleri 14.08.2024 12:29:00 0
Vanspor
Tarih: 14.08.2024 12:32

ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI HEYECANI

2024-2025 futbol sezonu öncesi 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Vanspor, birinci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 Ağustos'ta Kayseri'de toplanarak güç depolama sürecine devam ediyor. Takım, ikinci etap kamp çalışmaları dahilinde bugün Adana 01 Futbol Kulübü ile üçüncü hazırlık maçını oynayacak.

STABİL ÇALIŞAN VANSPOR FORMU YÜKSELİYOR

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın yoğun tempoda çalıştırdığı Vanspor, hazırlık maçlarına hız kesmeden devam ediyor. İlk hazırlık maçında Osmaniyespor FK'yı 3-0 ile geçen ekip, ikinci oyunda Kayserispor'a 3-1 yenilmişti. Bugünkü müsabakada 2. Lig rakibi Adana 01 Futbol Kulübü ile karşılaşacaklar.

VANSPOR TRANSFERDE ADIMLARINI SAĞLAM ATTI

Transfer döneminde önemli futbolcuları kadrosuna katan Vanspor, Tahsin Tam'ın denetiminde lig öncesi çalışmalarını kesintisiz sürdürmektedir. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde devam eden ikinci etap kamp çalışmalarında yeni transferler de takıma katılarak, hazırlık süreçlerini güçlendiriyor.

HAZIRLIK MAÇLARININ SKOR DETAYLARI VE YENİ PLANLAMALAR

Van temsilcisi, geçtiğimiz hafta Osmaniyespor FK'yı Fuat Bavuk, Hasan Bilal ve Masis Gülük'ün golleriyle yenmiş, ardından Kayserispor'a mağlup olarak karışık sonuçlar elde etmiştir. Bugün üçüncü bir test olan Adana 01 Futbol Kulübü karşılaşmasıyla form durumunu değerlendirme fırsatı bulacaklar.

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE YENİ YÜZLER

Akıllı transfer politikası izleyen Vanspor, iç ve dış transferde toplamda 23 oyuncuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirmiştir. Yeni katılan isimlerle takımdaki eksik bölgeler doldurulmuş, Tahsin Tam'ın raporu doğrultusunda birkaç savunma takviyesi gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

SAVUNMA İÇİN TRANSFER HAREKATI

Savunma hattını güçlendirmek için birkaç futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Vanspor, teknik direktörün listesi doğrultusunda bu transferleri kampa dahil etmek için çaba gösteriyor. Beyaz Gruptaki rakiplerine göre tahminen daha kolay bir grupta yer alan Vanspor, yeni sezon performansıyla merak uyandırmaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem