Tarih: 17.07.2024 12:29

Vanspor'da Yeni Yönetim Heyecanı: Erol Temel Başkanlığındaki Kulisler Hareketlendi!

Facebook Twitter Linked-in

YENİ YÖNETİM YARIN BELİRLENİYOR

2024-2025 futbol sezonunda TFF 2. Lig'de mücadelesine devam edecek olan Vanspor, geçtiğimiz dönemde göreve gelen yönetimin yerini devretmesi üzerine yarın olağanüstü bir kongreye gidiyor. Kulüp başkanlığına Erol Temel'in getirilmesi beklenen kongre, yarın saat 18.00'de yapılacak.

FEYAT KIYAK ÜÇÜNCÜ DEFA BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta boy gösterecek Vanspor'da yaşanan tüm gelişmelerin ardından Feyat Kıyak, daha önce gerçekleştirilen olağanüstü kongrede üçüncü defa başkan seçilmişti. Gökhan Hanoğlu ve ekibinin üyeliğin silinmesi sebebiyle kabul edilmeyen listesi ise seçim sürecinde polemik konusu olmuştu. Fakat başka bir liste çıkmayınca Kıyak yeniden kulüp başkanlığına seçilmişti.

YÖNETİM GÖREVİ DEVREDECEK

Başkan seçilen Feyat Kıyak'ın tekrar başkanlık koltuğuna oturması bazı taraftarlar tarafından sevinçle karşılanırken bazıları tarafından eleştiriye maruz kalmıştı. Gökhan Hanoğlu açıklamalarında gerekli yasal süreçleri başlattıklarını ve 170 milyon TL'lik bir bütçeyle yola çıktıklarını paylaşmıştı. Zaman içinde Erol Temel, Hanoğlu ve ekibin, Kıyak ile süregelen görüşmelerin neticesinde yönetim görevini devretme kararı verildiğini bildirildi. Erol Temel ve Hanoğlu yeni bir projeyi yürütmek üzere yarın gerçekleşecek olan kongrede göreve hazırlanıyor.

TRANSFERT ATILIMLARI DEVAM EDİYOR

Bu arada, Vanspor'un yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, kongre tarihini beklemeden transfer çalışmalarına başladı. Kulüp iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı ve Medeni Bingöl ile anlaşmaya varırken, dış transferde ise Sergen Yatağan'ı takıma dahil etti. Ayrıca geçmiş sezonda Vanspor'da görev yapan Furkan Saki, Muhammed Gönülaçar, Nurullah Aslan, Ahmet Ülük, Metincan Cici ve Sinan Kurumuş gibi namağlup isimler kulüple yollarını ayırdı.

KONGRE GÜNDEMİ VE TEMEL'İN HEDEFLERİ

18.00'de gerçekleştirilecek olan kongrenin gündeminde, açılış ve yoklama, divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, tüzük değişikliği, yönetim ve denetleme kurullarının seçimi gibi önemli maddeler yer alacak. Yeni gelecek olan yönetim, Vanspor'u 1. Lig hedefine taşıma iddiasında.rebbe

EROL TEMEL KİMDİR?

Erol Temel, 1982 yılında Van'ın Çaldıran ilçesi Direkli mahallesinde doğdu ve eğitimini Van ve İstanbul'da tamamladı. Genç yaşta iş hayatına atılan Temel, İstanbul'da inşaat sektöründe faaliyet göstermekle kalmadı, girişimci ruhu sayesinde birçok önemli projeye imza attı. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra, memleketinin takımı Vanspor'a yaptığı katkılarla da dikkat çeken Temel, Mabeyn İnşaat yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Bir süre Vanspor yönetiminde de görev alan ve as başkanlık yapan Temel, kulüple ilişkisini hiç koparmayarak maddi manevi desteklerini sürdürdü.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —