Tarih: 15.08.2024 16:30

Vanspor'da Bekleneni Veremeyen Alpay Koçaklı İle Yollar Ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig ekiplerinden Vanspor, performansından memnun olmadığı Alpay Koçaklı'nın sözleşmesini feshetti. Kulüp, Kayseri'de yapılan ikinci etap kamp çalışmalarının ardından genç oyuncuyla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

YENİ YÖNETİM KARARI İLE YOLLAR AYRILDI

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken, Vanspor'da önemli bir ayrılık yaşandı. Bu yıl 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan takım, 18 Temmuz'da göreve gelen yeni yönetimin kararıyla, performansından bekleneni veremeyen Alpay Koçaklı ile sözleşmesini feshetti. Oyuncu daha önce de Van ve Kayseri'deki kamplarda bekleneni verememişti.

ALPAY KOÇAKLI'NIN VASPOR KARNESİ

Geçen sezon başında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Koçaklı, Vanspor'un formasını giydiği 28 resmi maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Takımda çeşitli pozisyonlarda forma giyen deneyimli oyuncu, kamp döneminde arzu edilen düzeyde bir performans gösteremeyince karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuya katkılarından dolayı teşekkür edilerek, kariyerinde başarılar dilendi.

KOÇAKLI'NIN KARİYERİ VE İSTATİSTİKLERİ

Alpay Koçaklı'nın futbolculuk kariyeri, Karabükspor altyapısında başladı ve buradan profesyonelliğe yükseldi. Daha sonra Gaziantepspor, Alanyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydi. Kariyeri boyunca 168 resmi maça çıkan oyuncu, 27 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

YUSUF ABDİOĞLU'NUN SAKATLIĞI

Bu arada Vanspor'un Adana 01 FK ile oynadığı maçta Yusuf Abdioğlu darbe alarak sakatlandı. Oyuncunun burnunun kırıldığı belirtildi ve kulüp tarafından yapılan açıklamada, futbolcuya acil şifalar dilenerek, Abdioğlu'nun en kısa sürede sahalara dönmesi temenni edildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —