Vanspor'da Başkanlık Devri: Feyat Kıyak Görevini Bıraktı!

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak görevinden ayrıldı.

Van Haberleri 1.07.2024 22:14:00 0
Vanspor
Tarih: 01.07.2024 22:20 Güncelleme: 01.07.2024 22:27

İSTİFANIN ARDINDAN YENİ BİR DÖNEM

TFF 2. Lig'de mücadele eden Vanspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeniden başkan seçildiği kongrenin ardından Kulüp Başkanı Feyat Kıyak istifa kararını duyurdu. Kırmızı Siyah renklere sahip takımın yakın zamanda bir kongre daha yapması bekleniyor.

KIYAK'TAN VEDA GİBİ MESAJLAR

Feyat Kıyak, görevinden ayrılma kararı ile ilgili düşüncelerini paylaşarak, kesinlikle bir veda niteliği taşımadığını ve Vanspor'un şampiyonluk mücadelesine taraftar olarak da destek vermeye devam edeceğini belirtti. Kıyak, "Nasıl ki başkanlık sürecimde Vanspor'umuzun şampiyonluğu ve marka değeri için gece gündüz demeden çaba sarf ettiysek, bugünden sonra da bir Vanlı kardeşiniz olarak taraftarı olarak her türlü fedakarlığı yapacağız" diye söyledi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA VURGU VE GELECEK PLANLARI

Kulübü zor şartlar altında devraldıklarını ve şampiyonluk mücadelesine devam etmekte olduklarını belirten Kıyak, geçmiş dönemde yaşanan sevinçleri ve hüzünleri hatırlattı. Vanspor'un menfaatlerini ön planda tuttuğunu ve gerekli durumlarda detaylı bir açıklama yapmaya hazır olduğunu ifade etti. İlerleyen süreçte Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu ile yapılan değerlendirme sonucunda, takımın önünü açacak çalışmalara destek olma kararı aldıklarını duyurdu. Kıyak, geçmişteki çalışma arkadaşlarına, futbolculara ve özellikle takımın taraftarlarına teşekkür ettiği konuşmasını "Hayalleri olan kaybetmez. Hakkınızı helal edin" diyerek noktaladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem