Vanspor'a Savunma Duvarı: Muhammet Ensar Çavuşoğlu Transfer Oldu!

Vanspor, Muhammet Ensar Çavuşoğlu'nu transfer etti.

Spor 6.08.2024 12:50:00 0
Vanspor
Tarih: 06.08.2024 12:54

VANSPOR SAVUNMAYI GÜÇLENDİRİYOR: MUHAMMET ENSAR ÇAVUŞOĞLU KADROYA KATILDI

Vanspor, 2024-2025 futbol sezonunda ikinci lig mücadelesine hazırlanırken, defans hattını Pazarspor'dan Muhammet Ensar Çavuşoğlu'nu transfer ederek güçlendirdi. Van temsilcisi bu hamle ile savunması için kritik bir takviye yapmış oldu.

TRANSFER HAMLELERİ SÜRÜYOR

Kırmızı grupta yarışacak olan ekip, transfer çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. En güncel takviye, önemli performanslar sergileyen savunma oyuncusu Çavuşoğlu oldu. Kayseri'de yoğun bir yaz hazırlık dönemi geçiren Vanspor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla daha öncede 22 futbolcuyla resmi sözleşme imzalamıştı.

SAVUNMA HATTI GÜVENDE

Çavuşoğlu'nun dahil olmasıyla stoper pozisyonunda meydana gelen açık kapatıldı. Van ekibinin iç ve dış transfere odaklı stratejisi, 23 futbolcuyla yapılan anlaşmalar ve devam etmekte olan görüşmelerle perçinleniyor. Takımın savunma bölgesinde yaşanan eksikliklerin giderilmesi, yeni sezonda daha rekabetçi bir yapı sağlayacak gibi görünüyor.

YENİ BAŞKAN EROL TEMEL ÖNCÜLÜĞÜNDE TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

18 Temmuz'da yapılan kongre sonucunda başkanlığa seçilen Erol Temel liderliğindeki transfer komitesi, Pazarspor'da başarılı işler çıkaran Çavuşoğlu'yla anlaşma sağladı. Takım, Teknik Direktör Tahsin Tam'ın önderliğinde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yeni sezon için hazırlıklarını tamamlarken, Kayseri'deki kamp çalışmalarını da başlattı.

TRANSFER İÇİN ANLAŞILAN DİĞER FUTBOLCULAR

Daha önce birçok oyuncuyla iç transferde anlaşan Vanspor, dış transferde de Sergen Yatağan, Fuat Bavuk ve diğerleri gibi isimlerle kadrosunu genişletti. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın istekleri doğrultusunda eksik mevkilere yönelik transfer çalışmaları devam etmekte.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Vanspor, Çavuşoğlu'nun transferini resmi olarak duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2002 doğumlu genç stoper oyuncusu Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

MUHAMMET ENSAR ÇAVUŞOĞLU KİM?

2002 yılında Rize'de dünyaya gelen Muhammet Ensar Çavuşoğlu, futbola Pazarspor altyapısında başladı. Çaykur Rizespor altyapısına geçiş yapan ve orada da forma giyen oyuncu, sırasıyla Pazarspor ve Elazığspor'da top koşturdu. Profesyonel kariyerindeki 98 maçta 4 gol ve 2 asistlik katkı sağlayan Çavuşoğlu, toplamda 7.110 dakika sahada kalarak 11 kez sarı kart gördü. Oyuncunun hem Pazarspor hem Elazığspor ile önemli maç tecrübeleri bulunmaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem