Vanspor'a Güç Katan Yeni Sponsorlar Açıklandı

Vanspor için sponsorluk şöleni: Artı Değer İnşaat öncülük ediyor!

Van Haberleri 2.08.2024 15:57:00 0
Vanspor
Tarih: 02.08.2024 16:01

2024-2025 sezonu için Vanspor'un yeni sponsorları belli oldu. 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van temsilcisi, kapsamlı bir destek ağına kavuştu.

Transfer döneminde etkili hamleler yapan ve önemli isimleri bünyesine katan Vanspor, teknik direktör Tahsin Tam liderliğinde lige hazırlanırken, kulüp yönetimi sponsorluk anlaşmalarını başarıyla tamamladı. Artık Artı Değer İnşaat ismiyle anılacak Vanspor, sırttan şorta, koldan göğse kadar birçok farklı alanda da destek alacak.

İSİM SPONSORU ARTI DEĞER İNŞAAT

Vanspor'un isim sponsoru olarak Van'a ve sporun gelişimine katkı sağlayan Artı Değer İnşaat ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Artı Değer İnşaat, kulübün finansal gücünü ve performansını artırma konusunda önemli bir rol oynayacak. Kulüp, Vanlı iş insanı Nazım Karakoç'un desteği sayesinde yeni sezonda daha büyük hedeflere yürüyecek.

GÖĞÜS REKLAM SPONSORU TURGUT FIRAT

Takımın göğüs reklam sponsorluğunu üstlenen Turgut Fırat, Vanspor'un ileriye taşınmasında katkı sağlayacak önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Fırat'ın desteği sayesinde takımın başarı çıtasının daha da yükselmesi hedefleniyor.

SIRT REKLAM SPONSORU REFORM İNŞAAT

Vanspor, sırt reklam sponsoru olarak Reform İnşaat ile anlaşma sağladı. Vanlı iş insanı ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Saim Adıyaman'ın desteğiyle güçlenen Vanspor, birlikte başarılara imza atmayı hedefliyor.

KOL REKLAM SPONSORU İMAJ ALTYAPI & ÜST YAPI

Kol reklam sponsoru İmaj Yapı A.Ş. ise inşaat sektöründe sağlam bir yer edinmiş bir firma. Vanspor, yeni sezonda formalarının kollarında bu firmanın logosunu taşıyarak, takımın başarısına katkıda bulunmayı umuyor. İmaj Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Cankurtaran'ın katkıları takdirle karşılanıyor.

ŞORT REKLAM SPONSORU ÇEVRE İNŞAAT MÜHENDİSLİK

Şort reklam alanında ise Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. Vanspor'un yeni sezon şortlarında yerini alacak. Şirketin verdiği desteğin şehir için önemli olduğu ve takımın hedeflerini gerçekleştirme yolunda değerli katkılar sağlayacağı vurgulanıyor.

Yeni sezona Artı Değer İnşaat Vanspor FK adı altında girecek olan Van temsilcisi, yeni sponsorluk anlaşmaları sayesinde, sportif ve finansal alanlarda güçlenmeyi hedefliyor ve taraftarlarıyla birlikte zafer peşinde koşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Vanspor' Katan Sponsorlar Açıklandı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem