Vanspor Zirve Yolunda Giresun'u Devirip 3 Puanı Almayı Planlıyor!

Vanspor zirvede kalmak için Giresunspor'u devirip 3 puanı alma peşinde.

Van Haberleri 13.09.2024 23:33:00 0
Vanspor Zirve Yolunda Giresun
Tarih: 13.09.2024 23:36

VANSPOR, LİDERLİĞİNİ KORUMAK İÇİN GİRESUNSPOR'U DEVİRMELİ

Vanspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un üçüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. Takım, galibiyet alarak liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Giresunspor ise ligin iddialı takımlarından biri olmasının yanı sıra, Vanspor'un liderlik yarışındaki bir diğer rakibi olarak önemli bir engel teşkil ediyor. Hem performans hem de puan tablosunda yükselişini sürdürmek isteyen Vanspor, pazar günü Giresun deplasmanında önemli bir sınav verecek. Maç, iki takım açısından da büyük önem taşıyor; Vanspor liderliğini korumak, Giresunspor ise kendi sahasındaki avantajı kullanarak tablodaki yerini yükseltmek istiyor.

VANSPOR NASIL BİR STRATEJİ İZLEMELİ?

Ligde şu ana kadar oynadığı iki maçtan zaferle ayrılan Vanspor, bu psikolojik üstünlüğü Giresunspor karşısında avantaja çevirmeye çalışacak. Rakibine nazaran daha az stresli olması beklenen Vanspor, maçın ilk dakikalarından itibaren baskı kurarak oyunu domine etmeyi ve Giresunspor'u hatalar yapmaya zorlamayı hedefliyor. Teknik direktör Tahsin Tam'ın da Giresunspor'un zayıf yönlerini iyi analiz ederek uygun taktiklerle takımının başarılı olmasını sağlamaya odaklandığı biliniyor.

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI VE HAKEMLER

14-15 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçları, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. 6 puanla liderlik koltuğunda oturan Vanspor, 15 Eylül Pazar günü saat 19:00'da 4 puanla sekizinci sırada yer alan Giresunspor'a konuk olacak. Giresunspor ile Vanspor arasındaki mücadele Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak ve karşılaşmayı hakem dörtlüsü Yunus Emre Çakar, Oğuz Akyüz, Enes Biroğlu ve Talha Öztürk yönetecek.

DİĞER MAÇLAR VE PUAN DURUMU

Aynı haftanın diğer önemli maçlarında, Diyarbekirspor kendi sahasında Serik Belediyespor'u ağırlayacak, Ankara Demirspor ise Karacabey Belediyespor ile karşı k olacak.Önceki maçlarda puan alamayan takımlar da bu hafta galibiyet için çıkacaklar. Puan durumunda yukarı çıkmak isteyen ekiplerin mücadeleleri de haftanın dikkat çeken diğer karşılaşmalarını oluşturuyor. Vanspor'un liderliği koruma çabası, Giresunspor ile karşılaşılan bu maçta ciddi bir sınavdan geçecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem