Vanspor Yine Hüsran Yaşadı: 1461 Trabzon Biletini Kaptı, Van'ın 1. Lig Rüyası Sona Erdi!

Vanspor'un bir üst lige çıkma hayalleri bir sonraki sezona ertelendi.

Van Haberleri 28.05.2024 15:33:00 0
Vanspor Yine Hüsran Yaşadı: 1461 Trabzon Biletini Kaptı, Van
Tarih: 28.05.2024 15:39

VANSPOR FİNALDE TUTUNAMADI

Play-off yarı final heyecanında ilk tur maçında 1461 Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, ikinci maçta kendi evinde 1-1'lik skorla berabere kalmasına rağmen elendi. Bu sonuçla birinci lig umutlarını gelecek sezon için askıya alan takım, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Öte yandan, Alagöz Holding Iğdırspor ise çift maçta GMG Kastamonuspor'u yenerek birinci lig için 1461 Trabzonspor ile mücadele etmeye hak kazandı. 

MÜSABAKALARDA VANSPOR BEKLENTİLERNİ GERİSİNDE KALDI

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, 2023-2024 futbol sezonunda sergilediği başarılı performansla öne çıktı. Ancak takım, play-off yarı final maçlarında beklentileri karşılayamadı. Kırmızı Siyahlı ekip, bir önceki yıl olduğu gibi bu da elenerek note taraftarlarına hüzün yaşattı. Yönetim kuruluna çağrı yapan taraftarlar, gelecek sezon için hazırlıkların şimdiden başlamasını talep ettiler. 

TARAFTARLAR VE KADRODA GELECEK SEZON İÇİN TEPKİLER

Vanspor'un 2023-2024 sezonunun değerlendirmesi, taraftarlar arasında fikir ayrılıklarına yol açtı. Birtakım taraftarların teknik direktör ve oyuncu kadrosunda fazla değişim yapılmamasını savunurken, diğer bir grubun köklü değişikliklerin şart olduğunu belirttiği görüldü. Kadroda yer alan Nurullah Aslan, Miraç Acer ve diğer oyuncuların sözleşmelerinin durumu ve gelecekleriyle ilgili kararların yakında netleşeceği bekleniyor. 

SEZONUN İSTATİSTİKLERİ VE VANSPOR OYUNCU PERFORMANSLARI

Vanspor, 2023-2024 sezonunda 36 maçta 24 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak 75 puan toplamayı başardı. Takım ayrıca 63 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü. Takımın golcüleri arasında Harun Kavaklıdere ve Hasan Bilal ön plana çıkarak 10'ar golle gollerine katkı sağladılar. Takımda bir dizi oyuncu da kritik goller atarak, Vanspor'un bu sezonki performansını yükseltmeye çalıştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem