Vanspor yeni transferlerle gülüyor

Yeni sezonda üçüncü maçına çıkan Vanspor deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Ligde yoluna kayıpsız devam eden Kırmızı Siyahlı temsilcimizin golleri yeni transferlerden geldi.

Van Haberleri 11.09.2023 14:53:00 0
Vanspor yeni transferlerle gülüyor
Tarih: 11.09.2023 15:01 Güncelleme: 11.09.2023 16:19

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor ligde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alırken, 5 gol kaydedip kalesinde 1 gol gördü. Kırmızı Siyahlı temsilcimizin gollerini Harun Kavaklıdere (2), Emre Öztürk, Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay kaydetti.

Ligde yeni transferleriyle yüzü gülen Vanspor ligin ilk maçında deplasmanda Bucaspor’u Harun Kavaklıdere’nin kaydettiği golle 1-0 mağlup ederken, ikinci hafta sahasında Adıyamanspor’u Emre Öztürk, Harun Kavaklıdere’nin golleriyle 2-1, üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor’u Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay’ın kaydettiği gollerle kazandı. Kırmızı Siyahlı temsilcimizin yeni transferi Burak Kavlak, Bucaspor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Dış transferde 17 futbolcuyla anlaşarak renklerine bağlayan Vanspor Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar, Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan, Berke Demircan, Yunus Emre Yalçın, Emre Öztürk ve Ahmet Özkaya’yı transfer etmişti.

Vanspor, 17 Eylül Pazar günü saat 15:30’da sahasında Kırşehirspor’u konuk edecek.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Sahada, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere geçtiğimiz sezon bin 799 dakika sahada kaldı.

EMRE ÖZTÜRK KİMDİR?

Futbola Kayseri Erciyesspor altyapısında başlayan Emre Öztürk, 2009 yılında A2 takım kadrosuna dahil edildi. Burada kısa zamanda ilk 11'de düzenli olarak oynamaya başladı. Özellikle 2010-11 A2 Ligi sezonunda sergilediği performansla takımının Galatasaray A2'nin ardından lig ikincisi olarak tamamlamasına katkı sağladı.

Bunun üzerine, 2011-12 sezonunun başında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım karosuna dahil edildi. Kayseri Erciyesspor as takımı için 45 resmî karşılaşmada görev aldı. 2016 yılında ara transfer döneminde Sivasspor'a bedelsiz transfer oldu. Emre Öztürk bu zamana kadar Kayseri Erciyesspor, Sivasspor, Manisaspor, Elazığspor, Afyonspor, İnegölspor ve Boluspor forması giydi.

BERTUĞ BAYAR KİMDİR?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bertuğ Bayar, futbola Kartalspor Altyapısında başladı. Daha sonra yurt dışında futbol oynamaya karar veren Bertuğ Bayar, Hırvatistan'ın GNK Dinamo Zagreb II takımına transfer oldu.

Burada bir sezon kaldıktan sonra tekrar yurda dönen Bertuğ, Ahkisarspor ile anlaştı. Bir sezon Akhisar U21 takımının formasını terleten Bertuğ, daha sonra Amed Spor Kulübü, Tuzlaspor, Tire 1922 Spor, Şile Yıldızspor, Akhisarspor, Altınordu ve Nazilli Belediyespor formalarını terletti. Kariyerinde 173 resmi maça çıkan Bertuğ Bayar, 41 gol, 2 asist katkısında bulunurken, 10 bin 303 dakika sahada kaldı.

Forvet oyuncu Bertuğ Bayar, bu periyotta 33 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü. Geçtiğimiz sezon Nazili Belediyespor forması giyen ve takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan Bertuğ Bayar, 18 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 gol atan Bertuğ, bin 405 dakika sahada kaldı.

KEREM ÇAĞATAY KİMDİR?

1994 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kerem Çağatay, futbola Aydın 1923 Altyapısında başladı. Daha sonra Süper Lig'in köklü takımlarından Fenerbahçe'nin Altyapısına geçiş yapan Kerem Çağatay, akabinde Fenerbahçe U16, U18, U21 takımlarında forma giydi.

2013 yılında Sancaktepe Belediyespor'un yolunu tutan başarılı orta saha oyuncusu, daha sonra Aydınspor 1923'e transfer oldu. Bayrampaşa, Düzcespor, Utaş Uşakspor, Çorum FK ve Amed Spor Kulübü formalarını terleten Kerem Çağatay, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte forma giyiyor.

Kariyerinde 256 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 9 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. Oynadığı maçlarda 59 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kerem, 18 bin 771 dakika sahada kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Amedspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 2 gol atma başarısı gösterdi. 


Haber Kaynak : TRT Haber
Anahtar Kelimeler: Vanspor transferlerle gülüyor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem