Vanspor Yeni Sezon Maratonuna Hız Kesmeden Başlıyor: Kırmızı-Siyahlılar, Şampiyonluk İçin Motorları Hızla Islattı!

Vanspor yeni sezona hazırlık için toplandı.

24.07.2024 14:07:00 0
Vanspor Yeni Sezon Maratonuna Hız Kesmeden Başlıyor: Kırmızı-Siyahlılar, Şampiyonluk İçin Motorları Hızla Islattı!
Tarih: 24.07.2024 14:11

VANSPOR'DA SEZON ÖNCESİ YOĞUN HAZIRLIK

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta yer alacak Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin futbol takımı, Teknik Direktör Tahsin Tam öncülüğünde Van'da toplanarak yeni sezonun hazırlıklarına ilk adımlarını attı.

TRANSFERLER VE HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA

Pazartesi günü Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanan kadro, yeni sezon hazırlıklarına startı verdi. Transfer çalışmalarını da sürdüren Vanspor, altyapıdan yetenekli isimlerin yanı sıra, dış transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Ekip, sezonun ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni dönemin hedeflerini masaya yatırdı.

TRANSFER PİYASASINDA HAREKETLİLİK

Vanspor yönetimi, bir yandan Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarına devam ederken diğer yandan Bolu'da çalışmalarını sürdürecek. Memnuniyetle kilit oyuncularını kadrosunda tutan Vanspor, Sergen Yatağan, Fuat Bavuk gibi yeni isimlerle takımın yapısını iyileştirmeye odaklandı.

YENİLEME VE GÜÇLENDİRME ATAĞI

Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde belirlenen listeye göre yapılan transferler, 16 yeni oyuncunun katılımı ile sonuçlandı. Vanspor yönetimi, eksik pozisyonlara yeni ve yetenekli isimler eklemek için görüşmeler yaparak kimi oyuncularla anlaşma aşamasında.

 

HEYECAN VE BAŞARI BEKLENTİSİ

Kulübün yaptığı açıklamada, yeni sezona olan heyecan ve umut vurgulandı: "Büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Sezon boyunca yolumuzun şampiyonlukla sonuçlanmasını temenni ediyoruz." Bu sezon, geçmişte 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta mücadele etmiş olan Vanspor, yine Kırmızı Grupta rakiplerine meydan okuyacak.

DİĞER EKİPLER DE SAHADA

Vanspor'la birlikte anılan gruplarda yer alan diğer takımlar da sezon hazırlıklarını tüm ciddiyeti ile sürdürüyorlar. Planlanan takvim dahilinde TFF 2. Lig'in startını 1 Eylül 2024'te verilecek ve 3 Mayıs 2025'te son bulacak sezon müsabakaları, tüm takımlar için heyecanla bekleniyor.

VANSPOR'UN HAZIRLIK DÖNEMİ TAM GAZ DEVAM

Vanspor'un 2024-2025 sezonunda hedef büyük; Kırmızı Siyahlılar, yeni yönetim ve transferlerle güçlenen kadroyu, Tahsin Tam'ın teknik direktörlüğünde çıta yükselttiler. Kadro şimdiden yeni sezona fiziksel ve taktiksel açıdan kuvvetlenerek hazırlanıyor.

TAKTİKSEL ÇALIŞMALAR VE OYUNCU HARMANLANMASI

Takımın hazır hale gelmesi için yoğun antrenman programları ve takıma yeni katılan oyuncuların uyum süreci üzerine efor harcanıyor. Tahsin Tam, bu sezon sezon sonunda üst lige çıkmayı hedeflediklerini ve bu doğrultudaki çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ

Yoğun geçen sezon öncesi hazırlıklarında Vanspor, daha rekabetçi bir kadroyla meydanlara çıkmaya hazırlanıyor. Tüm ekip ve taraftarlarının da desteğiyle 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarılı olmanın hedeflendiği belirtiliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem