Vanspor yeni hocayla anlaştı iddiası...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi.

Van Haberleri 15.12.2023 21:36:00 0
Vanspor yeni hocayla anlaştı iddiası...
Tarih: 15.12.2023 21:38 Güncelleme: 16.12.2023 01:19

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi. Ersin Aka'dan boşalan ve Murat Yıldırım'ın devam ettirdiği teknik direktörlük görevi için Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ileri sürüldü.

FF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi. Ersin Aka'dan boşalan ve Murat Yıldırım'ın devam ettirdiği teknik direktörlük görevi için Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ileri iddia edildi.

Kulüp tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmezken, edilen bilgiye göre, Erkan Sözeri ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.

Daha önce 1. Lig, 2. Lig ve 3. Ligde takımlar çalıştıran Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ve son pürüzlerin giderildiği ileri sürüldü.

Erkan Sözeri ile resmi sizleme imzalanması halinde önümüzdeki hafta Pazar günü oynanacak olan Bursaspor maçında takım başında görev alması bekleniyor. 


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor hocayla anlaştı iddiası...
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem