Vanspor, Nazilli'yi Dize Getirme Peşinde: Aydın Deplasmanında Galibiyet Hedefi!

Vanspor, Nazillispor maçına hazırlanıyor. Hedef Lig'de ikide iki yapmak.

Van Haberleri 6.09.2024 11:38:00 0
Vanspor, Nazilli
Tarih: 06.09.2024 11:40 Güncelleme: 07.09.2024 00:26

VANSPOR'DA NAZİLLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, ilk haftada sahasında Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmanın ardından, hafta sonu Aydın deplasmanında karşılaşacağı Nazillispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda yürütüyor. Van temsilcisi, deplasmanda elde edeceği bir galibiyetle sezona ikide iki yapmanın hedefini taşıyor.

HAFTANIN EN DİKKAT ÇEKEN MÜCADELESİNE HAZIRLIK

Ligin ilk haftasında aldığı galibiyetin moraliyle, hafta sonu Pazar günü saat 16.30'da oynanacak kritik mücadeleye hazırlanan Vanspor, üst sıralarda kendine yer edinerek sıralamada yükselmenin peşinde. Deplasmandan 3 puan ile dönme hedefiyle çalışmalarını artırıyor olan Kırmızı-Siyahlılar, Teknik Direktör Tahsin Tam nezaretinde Nazillispor karşılaşmasına kilitlenmiş durumda.

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE KADRO GÜÇLENDİRME

13 Eylül'e kadar devam edecek transfer dönemi öncesinde oldukça hızlı adımlar atan Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam'ın önderliğinde yeni sezona güçlü bir kadro ile giriyor. İç ve dış transferde birçok önemli futbolcuyu kadrosuna katmayı başaran Van kümesi, hem transfer çalışmalarına hem de lig hazırlıklarına devam ediyor.

VANSPOR, ZORLU DEPLASMANDA MORAL ARIYOR

Ligdeki ilk galibiyetini elde eden ve moralli bir şekilde Nazillispor'a konuk olacak olan Vanspor, zorlu mücadelenin Pazar günü saat 16.30'da Nazilli İlçe Stadyumu'nda oynanacağını ve rakibini yenerek sıralamada üstün konuma yükselmeyi hedeflediğini belirtti. Nazillispor ise geçtiğimiz hafta Giresunspor karşısında mağlup olmuştu.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR DA HEYECAN VERİCİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak diğer maçlarda Menemen FK, Karaman FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde yer alan takımlar arasında yer alan 68 Aksarayspor Yeni Mersin İdmanyurdu'nu, Somaspor ise deplasmanda Serik Belediyespor'u zorlayacak. Bucaspor evinde Ankara Demirspor ile mücadele ederken, Elazığspor Belediye Derincespor ile, Giresunspor Diyarbekirspor ile deplasmanda oynayacak. Beyoğlu Yeni Çarşı ise sahasında Arnavutköy Belediyespor ile kapışacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi