Vanspor, Nazillispor Deplasmanında Galibiyet Peşinde: Hedef İkinci İki Zafer!

Vanspor zafer peşinde. Nazillispor maçı ile Lif'deki ikinci galibiyetini almak istiyor.

Van Haberleri 7.09.2024 13:02:00 0
Vanspor, Nazillispor Deplasmanında Galibiyet Peşinde: Hedef İkinci İki Zafer!
Tarih: 07.09.2024 13:06

İKİNCİ HAFTA MAÇINA HAZIRLANAN VANSPOR

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin ilk maçında sahasında Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup ederek galibiyetle başladı. Van temsilcisi şimdi de deplasmanda Nazillispor ile yarın saat 16.30'da karşı karşıya gelecek. Aydın temsilcisini deplasmanda yenerek iki maçta da zafer kazanmak istiyor.

ZORLU NAZİLLİSPOR MAÇI İÇİN YOĞUN HAZIRLIK YAPIYOR

Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetin ardından 3 puanı hanesine yazdıran Vanspor, ligin ikinci haftası için hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Tahsin Tam, yarın 16.30'da deplasmanda Nazillispor ile zorlu karşılaşmaya çıkacak takımı hazır hale getiriyor. Vanspor'un hedefi deplasmandan galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya çıkartmak ve üst sıralardaki yerini korumak.

TRANSFER DÖNEMİNDE ÖNEMLİ HAMLELER YAPAN VANSPOR

Vanspor, transfer dönemi öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Yönetim, iç transferde Hasan Bilal ve birçok oyuncu ile anlaşarak takımın iskeletini sağlamlaştırırken, dış transferde de Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, ve birçok futbolcu ile kadrosunu zenginleştirdi. Vanspor, hem transfer çalışmalarını hem de ligde başarılı bir grafik çizmek için antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HAKEM DÖRTLÜSÜ BELLİ OLDU: NAZİLLİ STADYUMU'NDA KRİTİK MÜCADELE

Nazillili futbolseverler, yarın saat 16.30'da kendi evlerinde oynanacak olan bu heyecan verici maç için stadyumun yolunu tutacak. Mücadeleyi hakem dörtlüsü olan Volkan Okur, Şeyhmuz Baysal, Feyzullah Çimen ve Burak Filik yönetecek. Vanspor'un ilk maç galibiyetinden sonra, Nazillispor ise ilk hafta karşılaştığı Giresunspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Her iki takım için de önemli olan bu maç, onları sıralamada belirleyici bir konuma taşıyabilir.

LİGDEKİ DİĞER MAÇLAR NE DURUMDA?

2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak diğer karşılaşmalar da futbolseverlerin ilgisini çekecek cinsten. Lider Menemen FK, Karaman FK ile deplasmanda karşılaşacak. 68 Aksarayspor ise Yeni Mersin İdmanyurdu'nun konuğu olacak. Diğer takımlar da bu hafta puan mücadelesine devam ederken, her maçın sonucu, grup sıralamasını etkileyecek. Giresunspor ise bu haftaki maçında deplasmanda Diyarbekirspor ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi