Vanspor, Nazilli Karşısında Zafer Peşinde: Liderlik Yolunda Kritik Viraj!

Vanspor Nazilli'de 3 puan peşinde.

Van Haberleri 8.09.2024 15:35:00 0
Vanspor, Nazilli Karşısında Zafer Peşinde: Liderlik Yolunda Kritik Viraj!
Tarih: 08.09.2024 15:39

TFF 2. LİG KIRMIZI GRUP'TA HEDEF GALİBİYET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta boy gösteren Artı Değer Van Spor FK, ligin ikinci haftasında heyecan verici bir karşılaşmaya çıkıyor. Bugün deplasmanda Nazilli Spor A.Ş. ile mücadele edecek olan Van Spor, üç puan hedefiyle sahaya çıkacak.

YÜKSEK MORALLE NAZİLLİ'DE ZAFER ARAYIŞI

Kendi evinde yaptığı etkili hazırlık döneminin ardından Nazilli'ye hareket eden Van Spor FK, final niteliği taşıyan son antrenmanı dün tamamladı ve bugünkü maç için geri sayıma geçti. Açılış maçında Belediye Derince Spor'u mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Artı Değer Van Spor FK, bu moralle Nazilli deplasmanından da galibiyetle dönmeyi planlıyor. Nazilli İlçe Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 16.30'da başlayacak.

KULÜP BAŞKANI TEMEL'DEN MOTİVASYON ZİYARETİ

Kulüp başkanı Erol Temel, Başkan Yardımcısı Saim Adıyaman ve Sportif Direktör Ahmet Bilici, Nazilli Spor ile oynanacak maç öncesinde takımlarını ziyaret etti. Oyunculara olan güvencini dile getiren Başkan Temel, futbolculara başarılar temennisinde bulundu.

MAÇIN HAKEM KADROSU

Nazilli Spor A.Ş ile Artı Değer Van Spor FK arasındaki bu kritik karşılaşmayı Volkan Okur yönetecek. Okur'un yardımcıları olarak Şeyhmus Baysal ve Feyzullah Çimen görev alırken, dördüncü hakem olarak ise Burak Filik işbaşında olacak.

LİGDEKİ DİĞER HEYECAN VERİCİ KARŞILAŞMALAR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta günün diğer maçları da futbolseverlerin ilgisini çekecek. Program şu şekilde belirlendi: Saat 16:00'da Diyarbekir Spor A.Ş. Giresunspor'u ağırlayacak; 16:30'da Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile Arnavutköy Belediyesi FSK ve Belediye Derince Spor ile Çimentaş Elazığspor karşı karşıya gelecek. Akşam saatlerinde ise 18:30'da Bucaspor 1928, Ankara Demirspor'u konuk ederken, günün son maçında 19:00'da Karaman Futbol Kulübü, Menemen Futbol Kulübü ile mücadele edecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi