Vanspor, Nazilli Belediyespor'u konuk ediyor

Ligde oynadığı son iki maçta sahadan beraberlikle ayrılan Vanspor, Pazar günü evinde Nazilli Belediyespor'u konuk ediyor.

Van Haberleri 23.11.2023 13:00:00 0
Vanspor, Nazilli Belediyespor
Tarih: 23.11.2023 13:02 Güncelleme: 23.11.2023 14:50

ERSİN HOCA’NIN İLK SINAVI

13 haftada takımın başında bulunan teknik direktör Mustafa Sarıgül’le yollarını ayıran Vanspor yeni teknik direktörüyle ilk sınavına çıkacak. Nazilli Belediyespor maçı hem Ersin hoca hem de Vanspor açısından çok büyük önem arz ediyor. Vanspor şampiyonluk iddiasını devam ettirebilmek ve yarıştan kopmamak için iç saha maçlarında mutlak galibiyet ve deplasmanlarımızdan da puan ve puanlarla dönmeliler. Esenler Erokspor’un iyi bir ivme yakalayarak çıkış yaşadığını görüyoruz. İç saha ve deplasman demeden oynadığı maçlardan puan ve puanlar kazanmasını biliyor. Vanspor şampiyonluk parolasıyla başladığı sezona sözünü yerine getirmek, taraftarını üzmemek için elinden geleni yapıp taraftarının desteğini arkasına alarak mutlu sona ulaşma çabasında olmalıdır. Taraftarında takımının yanında sağlam durup her koşulda destek vermelidir. Onun için diyoruz Ersin hocanın ilk maçı, ilk sınavı çok önemlidir. Yönetim ve futbolcularla iyi bir uyum sağlayıp bu zor sınavdan başarıyla çıkmalı. Nazilli Belediyespor maçı önümüzdeki sürecin şekillenmesi açısından son derece önemlidir. Yeni teknik ekibe, Ersin hocaya başarılar diliyor takımın şampiyonluk yolunda yara almadan mutlu sona ulaşmasını diliyoruz.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor Pazar günü saat 14:00’da ligin güçlü ekiplerinden Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Şahabettin Özarslaner Tesislerinde teknik direktör Ersin Aka yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Nazilli Belediyespor karşısında mutlak galibiyet istiyor.
Vanspor ligin 14. haftasında deplasmanda Ankaraspor’la 2-2 berabere kalırken, Nazilli Belediyespor sahasında Diyarbekirspor’u 2-1 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 29 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 17 kez havalandırıp kalesinde 13 gol gördü.

Nazilli Belediyespor ligde oynadığı 14 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle 25 puanla altıncı sırada yer alırken, rakip fileleri 20 kez havalandırıp kalesinde 18 gol gördü.

Vanspor, Ersin Aka teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük, Zafer Göktuğ Erdem, Furkan Saki, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl, Bahattin Demircan ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Nazilli Belediyespor, Şükrü Akar teknik sorumluluğunda sahaya; Ömer Kavurkacı, Recep Efe Koçak, Baran Işık, Anıl Taşdemir, Ahmet Gökbayrak, Cemil Devrim, Yunus Emre Karakaya, Salih Kavrazlı, Ali Karakaya, Ekrem Çalışanlar ve Özkan Taştemur onbiriyle çıkması bekleniyor.

VANSPOR’DA BERTUĞ BAYAR ÜZÜNTÜSÜ

Yeni Mersin İdmanyurduspor maçında sakatlanan Vanspor’un golcü futbolcusu Bertuğ Bayar taraftarı üzdü.

Betruğ Bayar’ın sakatlığıyla ilgili açıklama yapan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, “Oyuncumuz Bertuğ Bayar, Yeni Mersin İdmanyurduspor karşılaşmasında aldığı darbe sonucunda alt adele damarlarında tıkanma meydana gelmiştir. Oyuncumuz İstanbul Reyap Hastanesi’nde anjiyo operasyonu geçirmiş olup, 28 Kasım tarihine kadar kontrolü devam edecektir. Oyuncumuzun son doblor ile damarlara bakılıp, kontrolleri yapıldıktan sonra 29 Kasım tarihinde takımımızla beraber çalışmalara başlaması beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.
Bertuğ Bayar Vanspor formasıyla bu zamana kadar 4 gole imza attı.

VANSPOR, NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇININ GELİRİ SMA HASTASI SENA BEBEĞE

Vanspor, Nazilli Belediyespor maçının tüm gelirini gazetemizin gündeme getirdiği SMA Tip 1 hastası 8 aylık Sena bebek için bağışlayacağını açıkladı.

18 Mart 2023 tarihinde dünyaya gelen Sena Bilir, SMA Tip1  hastalığıyla mücadele ediyor. Van'da yaşayan Evin ve Orhan Bilir çifti SMA Tip 1 hastası 6 aylık kızları Sena bebek için “Senaya Umut Ol” kampanyası başlattı. Vanspor Futbol Kulübü yaptığı açıklamada “Biletini Al, Sena’ya Umut Ol. Bu hafta evimizde oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçının geliri SMA hastası Sena bebeğe bağışlanacaktır. İyi ki varsın Sena bebek’ ifadelerine yer verdi. 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR SIKI HAZIRLANIYOR

Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Vanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlı ekip, teknik direktör Şükrü Akar yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ve pas çalışmalarıyla Vanspor maçına sıkı hazırlanıyor. Dar alanda çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Esenler Erokspor karşılaşmasında sakatlanan ve 2 haftadır sahalardan uzak olan Hakkıcan Aksu ile Furkan Apaydın çalışmalara katıldı. Sağlık ekibi tarafından durumu yakından takip edilen stoper, düz koşu yaptı.  

BUCASPOR’DA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI

Geçtiğimiz hafta sahasında üç oyuncusundan yoksun çıktığı karşılaşmada Kırklarelispor’u 2-0 mağlup eden İzmir temsilcisi Bucaspor’da, Sefa Yılmaz, Koray Altınay ve Erhan Kartal kadro dışı kaldı.
Ligde 26 puanla dördüncü sırada yer alan Bucaspor 13 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertlilerin yaz transfer döneminde renklerine bağladığı forvet mevkiinde oynayan Sefa Yılmaz, orta saha mevkiinde oynayan Koray Altınay, sağ bek Erhan Kartal yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Son oynanan Kırklarelispor karşılaşmasında kadroda yer almayan üç tecrübeli futbolcunun takımdan ayrı çalıştıkları belirtilirken, devre arasında İzmir ekibinden ayrılmalarının beklendiği kaydedildi.

Sarı-lacivertlilere Çaykur Rizespor’dan transfer edilen 33 yaşındaki Sefa 12 maçta forma giyerken, rakip ağları 3 kez havalandırdı. 32 yaşındaki Koray 11 maçta oynadı. İzmir ekibinde 30 yaşındaki savunma oyuncusu Erhan ise geçen sezon 12, bu sezon 11 müsabakada görev yaptı. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem