Vanspor Krizi: Kandaşoğlu Öncülüğünde İş Dünyası Olası Çözüm İçin Harekete Geçti

Vanspor ödeme krizini çözmek için Van iş dünyasını harekete geçiren VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Futbolcuların alacaklarımızı alamıyoruz açıklamasına da tepki gösterdi.

Van Haberleri 23.03.2024 22:35:00 0
Vanspor Krizi: Kandaşoğlu Öncülüğünde İş Dünyası Olası Çözüm İçin Harekete Geçti
Tarih: 23.03.2024 22:41 Güncelleme: 23.03.2024 23:43

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor futbolcularının alacaklarına ilişkin yaptıkları açıklama konusunda hayal kırıklığını ve şaşkınlığını dile getirdi. Kandaşoğlu, futbolcuların bu tutumuna tepki göstererek, yaptığı görüşmeler ve alınan kararlarla ilgili bilgi verdi.

VANSPOR BORÇ KRİZİ İÇİN İŞ DÜNYASI SEFERBER OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grubunda mücadele eden Vanspor'un futbolcuları, alacaklarını alamadıklarını ileri sürerek bir açıklama yapmıştı. Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Kandaşoğlu, sabah saatlerinden itibaren çeşitli iş insanlarını ve yetkilileri arayarak kulübün finansal sorunlarına çözüm bulmak için adımlar attığını ifade etti. Çalışanların ve futbolcuların ödenmeyen hakları için toplam 5 milyona yakın bir borç olduğunu belirten Kandaşoğlu, iş insanları ve yöneticiler ile görüşmelerini sürdürerek Vanspor'a finansal destek sağlamaya çalıştı.

BEKLENMEDİK TEPKİ VE VANSPOR'DAKİ ÖFKE

Planların beklendiği gibi gitmeyeceğini hissettiğini ve ani bir gelişme ile şaşkına döndüğünü vurgulayan Kandaşoğlu, bu durum karşısında çok üzgün ve tansiyonunun düştüğünü ifade etti. Paraların temin edilmesi ve futbolcuların primlerinin ödenmesi sürecini anlattığı sırada, sporcuların yaptığı açıklamaların duyulmasının kendisinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi. Finansal destek sağlama çabaları içindeyken yaşanan bu gelişmenin ardından Kandaşoğlu, bir daha Vanspor'un işlerine karışmama kararı aldığını belirtti ve futbolcuların bu tarz bir beyanatta bulunmalarının doğru olmadığının altını çizdi.

SONUÇ : VANSPOR VE YÖNETİMİN SIKI TAVRI

Vanspor yönetiminin ve Kandaşoğlu'nun bu konudaki duruşu net oldu. Kandaşoğlu, takım içindeki sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini, samimi olmayan ve elinden geleni yapmayan futbolcuların gerekli cezaları alması gerektiğini belirtti. Bu sürecin ilk önce teknik direktör tarafından başlatılmasını, aksi takdirde yönetim kurulunun gereken adımları atması gerektiğini söyledi. Kandaşoğlu'nun sert açıklamalarının ardından Vanspor'da önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem