Tarih: 19.10.2024 17:40

Vanspor Kendi Sahasında Erbaaspor'u Mağlup Etmek İçin Hazır

Facebook Twitter Linked-in

VANSPOR'UN TEK HEDEFİ: GALİBİYET

Vanspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugüne dek elde ettiği 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından Erbaaspor'u ağırlama hazırlıklarını tamamladı. Van temsilcisi, 7 maçtır galibiyet hasretiyle bugün saat 14.30'da sahasında Tokat ekibi Erbaaspor ile kozlarını paylaşacak.

GALİBİYETE HASRET VANSPOR

2024-2025 futbol sezonuna istediği gibi başlayamayan Vanspor, ligde son 5 maçtan galibiyet çıkaramadı. Kırmızı-Siyahlı ekip, Erbaaspor'u mağlup ederek 'şeytanın bacağını kırmayı' hedefliyor. Teknik Direktör Ümit Bozkurt yönetiminde hafta boyunca yoğun bir tempo ile çalışan Vanspor, taraftarının desteğiyle galibiyete uzanmaya çalışacak.

VANSPOR LİGDEKİ DURUMUNU İYİLEŞTİRME PEŞİNDE

Ligin ilk maçlarında sergilediği performansla 2 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapan Vanspor, sonrasında inişli bir grafik sergiledi. Belediye Derincespor ve Nazillispor karşılaşmalarından zaferle ayrılan ekip, Giresunspor ve Elazığspor maçlarından ise puan kaybıyla ayrıldı.

VANSPOR'UN GALİBİYET ARAYIŞI

Ligin beşinci haftasında Menemen Futbol Kulübü ile berabere kalan, Aksarayspor'a ise 1-0 yenilen Vanspor, yanı sıra Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ile berabere kalarak puanını 9'a çıkardı. Bu sonuçlarla liderle puan farkı 10'a yükseldi. Ekip, Erbaaspor maçı ile galibiyet hasretini dindirmeyi umuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLARIN DURUMU

2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan diğer ekipler de hafta sonu maçlarına hazırlanıyor. Lider Menemen FK, Aksarayspor'u sahasında ağırlarken, 3. sıradaki Bucaspor ise Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanına çıkıyor. Serik Belediyespor ve Ankara Demirspor'un da deplasman mücadeleleri bulunuyor.

Elazığspor'un sahasında Arnavutköy Belediyespor'u ağırlayacağı haftada, Karacabey Belediyespor Giresunspor ile, Karaman FK da Diyarbekirspor ile karşılaşacak. Somaspor ise Belediye Derincespor deplasmanında mücadele edecek. Vanspor için önemli olan bu hafta, takımın mevcut performansını belirleyici olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —